6 x ystävänpäivän take away -paketit

Kokosimme yhteen Helsingin herkullisimmat take away -paketit ystävänpäiväviikonlopun kunniaksi.

Story tuo ystävänpäiväksi pöytään viiden ruokalajin menun.
Story tuo ystävänpäiväksi pöytään viiden ruokalajin menun. Kuva: Story

Mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa ystävyyttä ja rakkautta kuin hyvä ruoka? Kokosimme yhteen Helsingin maukkaimmat take away -illalliset, joilla loihdit juhlatunnelman helposti ja vaivattomasti kotiin.

Vai sittenkin ravintolaan syömään? Lue lista ravintoloiden uskomattomista ystävänpäivätarjouksista täältä.

Villd

Vaikka Suomen ensimmäinen vegaaninen fine dining -ravintola joutui sulkemaan ovensa vuoden lopulla, sen tarina ei ole kokonaan päättynyt. Nyt ystävänpäivän kunniaksi ravintola tarjoaa neljän ruokalajin take away -pakettia, jonka avulla luot herkullisen illallisen vähällä vaivalla. Lämmitystä ja esille laittoa valmis paketti sisältää suomalaisia makuja, kuten kuusta, tyrniä, tattaria ja palsternakkaa, eri muodoissa. Take away -paketti on saatavilla koko ystävänpäiväviikonlopun ajan perjantaista lauantaihin.

Villd tuo suomalaiset maut lautasille.
Villd tuo suomalaiset maut lautasille. Kuva: Villd

Hinta: 40e/hlö
Saatavilla: 12.-14.2.2021
Lue lisää ja tilaa.

Passio

Passio on luonut ystävänpäiväksi kolmen ruokalajin menun, jonka voi joko noutaa Kalevankadulta tai tilata kotiinkuljetettuna pääkaupunkiseudulle. Jokaisen ruokalajin kohdalla valittavana on kaksi vaihtoehtoa. Alkupalaksi voi valita joko sokerisuolattua siikaa tai savustettua poronkieltä, pääruoaksi hiillostettua nieriää tai grillattua Iberico-possua. Jälkiruoaksi tarjolla on joko jogurttipannacottaa tai banaanikakkua. Lisämaksusta saatavilla myös Passion kuuluisia laskiaispullia.

Hinta: 45 e/hlö
Saatavilla: 14.2.2021
Lue lisää ja tilaa.

Kuurna

Myös Kruunuhaassa sijaitseva Kuurna on luonut sunnuntaille kolmen ruokalajin take away -paketin helpottamaan ystävänpäiväillallisen järjestämistä. Jokaista ruokalajia kohden on valittavana kolme vaihtoehtoa, joten jokainen löytää taatusti omat suosikkinsa. Valittavana on muun muassa hiillostettua nieriää, tartaria, pippuripihviä, päivän kalaa ja karamellipopcornpannukakkua. Saatavilla lisämaksusta myös Kuurnan patonkia ja juustolajitelma.

Kuurnan bistroherkkuja pääsee nauttimaan myös kotona.
Kuurnan bistroherkkuja pääsee nauttimaan myös kotona. Kuva: Kuurna

Hinta: 37 e/hlö
Saatavilla: 14.2.2021 klo 14-18
Lue lisää ja tilaa.

Farang

Farang tekee poikkeuksen aukioloaikoihinsa tämän viikon sunnuntaina, kun se tarjoaa mahdollisuuden ystävänpäivän take awaylle. Ystävänpäivä on hyvää aikaa kokeilla Jim Lin by Farang -maistelumenua, joka tarjoaa makuelämyksiä jaettavassa muodossa. Annokset ovat noudettavissa lämmitettyinä, joten ne ovat vain esillelaittoa vaille valmiita. Menusta löytyy muun muassa papaijasalaattia, rapeaa possunkylkeä, grillattua kanaa ja hola hola -hedelmiä. Nettisivuilta löytyy myös menulla sopivat viinisuositukset. 

Hinta: 55 e/hlö
Saatavilla: 14.2.2021
Lue lisää ja tilaa.

Story

Storyn viiden ruokalajin ystävänpäivän menu toimitetaan kotiovellesi joko perjantaina tai lauantaina, ja menun voi tarjoilla joko samana tai seuraavana päivänä. Valittavana on kuumennusta ja asettelua vaille valmiina oleva kala- tai kasvismenu. Kalamenu sisältää muun muassa pikkublinejä, kampasimpukkaconfitia, kevesti savustettua siikaa ja mantelikakkua. Kasvismenussa maistellaan muun muassa kukkakaaliravioleja, paahdettuja valkosipuli-mascarponegnoccheja ja mantelitiikerikakkua. Lisämaksusta voit tilata herkuttelua varten myös laskiaisdonitseja. 

Unohtumattoman Story-elämyksen voi nyt luoda myös kotiin.
Unohtumattoman Story-elämyksen voi nyt luoda myös kotiin. Kuva: Story

Hinta: 46 e/hlö, minimitilaus 2 hlö
Saatavilla: 12.-.13.2.2021
Lue lisää ja tilaa

Tokyo 55

Sushinystävän take away -paketti löytyy Tokyo 55:sta. Ystävänpäivän kunniaksi ravintola on luonut herkullisen paketin, joka sisältää muun muassa lohicevicheä, kuuden palan sushilajitelman, portobellosientä, kampasimpukkayakitoria, paahdettua turskaa, grillattua marmorihärkää ja suolakaramellipannacottaa. Menu on mahdollista nauttia joko paikan päällä tai tilata ennakkoon mukaan. 

Hinta: 55 e/hlö
Saatavilla: 12.2.-14.2.2021
Lue lisää ja tilaa.

1 kommentti

SamuelP

10.2.2021 15:00

Tiedoksenne, että Farang ei tarjoa tuota Take Away -ystävänpäiväpakettia, joka jutussanne on mainittu. Soitin myyntipalveluun tänään 10.2. ja sanoivat, että ei ole moista ostettavissa vaan pitävät ravintolan avoinna.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi