Helmikuun herkullisimmat ravintolatarjoukset: Nämä takaavat unohtumattoman ystävänpäivän!

Helmikuu, ja etenkin ystävänpäivä, on täynnä mahtavia ravintolatarjouksia, joita ei kannata ohittaa!

Ystävänpäivä on erinomainen syy lähteä nauttimaan ravintolaruoasta vaikkapa oman puolison kanssa. Koska ystävänpäivä voi olla vaikka joka päivä, kokosimme yhteen TableOnline-ravintoloiden parhaat tarjoukset helmikuulle. Seuraavia etuja ei kannata ohittaa!

Helsinki

Grotesk

Ystävänpäivän kunniaksi klassikkoravintola Grotesk tarjoilee aivan erityistä erikoismenua. Ystävänpäivän menu pitää sisällään kuohkeaa rapukeittoa ja kuningasrapua, grillattua härän picanhaa yrttipolentan ja punaviinikastikkeen kera ja vadelmaista cremé bruleeta. Herkullisen menun kanssa nautitaan tarkkaan jokaiselle ruokalajeille valittuja viinejä.

Groteskin ystävänpäivän illallisella pääset kokemaan ihania makuelämyksiä.
Groteskin ystävänpäivän illallisella pääset kokemaan ihania makuelämyksiä. Kuva: Grotesk

Milloin: 13.2.2021 klo 16-22
Hinta: Menu viinipaketin kera 79 e/hlö.

Pontus

Ullanlinnassa sijaitseva Pontus lyöttäytyy ystävänpäivän tunnelmaan koko viikonlopun ajaksi. Tarjolla on jaettavia annoksia, sydämen muotoisia pizzoja ja vaaleanpunaisia juomia. Ja tietysti sydämellistä ja iloista palvelua. Tämän ravintolan spesiaalit ovat juuri sinulle, joka haluat viettää rentoa iltaa ripauksella pinkkiä ja sydämiä.

Milloin: 13.-14.2.2021 klo 16-23

Varaa pöytä

Kitchen & Table

Clarion hotellin Kitchen & Table -ravintola tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi kolmen ruokalajin herkullisen menun huokeaan etuhintaan. Menu sisältää kuohkeaa maa-artisokkakeittoa, kevyesti savustettua kirjolohta ja suussa sulavaa suklaamarkiisia. Tarjous on voimassa sekä Helsingin että Vantaan Kitchen & Table -ravintoloissa.

Milloin: 14.2.2021 klo 18-21
Hinta: 35 e/hlö

Linnankellari

Hotelli Katajanokka ja ravintola Linnankellari ovat jo itsessään hienoja käyntikohteita. Nyt voit ilahduttaa rakkaimpiasi aivan erityisellä ystävänpäivän viikonlopun aamiaisella. Lauantaina ja sunnuntaina hotellin kellariin katetaan runsas aamupalapöytä, joka sisältää kaikkea mitä uskalsit edes toivoa. Buffetin lisäksi keittiö valmistaa myös omeletteja tilauksesta. Kuulostaa aika täydelliseltä tavalta aloittaa ystävänpäivä, vai mitä?

Linnankellari tarjoaa upeat puitteet ystävänpäivän brunssille.
Linnankellari tarjoaa upeat puitteet ystävänpäivän brunssille. Kuva: Linnankellari

Milloin: 13.-14.2.2021 klo 8-11.30
Hinta: 15 e/hlö, lapset alle 12 v -50%

Bistro ELO

Bistro ELO tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi sekä brunssia että illallista. Lauantai-iltana ravintola kattaa pöytään kolmen ruokalajin upean menun, joka on saatavilla vain kyseisenä päivänä. Alkuruoaksi valittavana on joko maa-artisokkakeittoa tai seesamilohta, pääruokana nautitaan joko paahdettua nieriää tai grillattua rotukarjan flank steakia. Aterian kruunaa jogurttipannacotta.

Sunnuntaina pöydät katetaan puolestaan runsaalla brunssilla, joka pitää sisällään muun muassa alkuruokia, superfoodeja, lämpimiä ruokia kuin makeita herkkuja. Jos rentoutuminen tuntuu olevan enemmän kuin paikallaan, brunssin ostajat pääsevät tarjoushintaan myös hotellin wellness-osastolle.

Milloin: Brunssi 14.2 klo 12-14, illallinen 13.2 klo 17-23
Hinta: Brunssi 29 e/hlö, illallinen 45 e/hlö

Finland Caviar Helsinki

Ystävänpäivänä Finlandia Caviarissa järjestetään ylellinen Beluga Kaviaari -ystävänpäivätapahtuma, jonka aikana pääset nauttimaan yhdessä ystäväsi tai rakkaasi kanssa oikeaa Iraniaan Beluga Kaviaaria kuohuvan kera. Hintaan kuuluu kaviaarin lisäksi tryffelivoilla siveltyä paahtoleipää tai bliniä sekä kaksi lasillista Proseccoa. Kuulostaako tämä tapahtuma juuri sinun jutulta? Varaa paikkasi ennen kuin on liian myöhäistä!

Ystävänpäivän kruunaa kaviaari.
Ystävänpäivän kruunaa kaviaari. Kuva: Finland Caviar Helsinki

Milloin: 14.2.2021 klo 11-18
Hinta: 50 e/2hlö

Merimakasiini

Helmikuussa ravintola Merimakasiini tarjoaa ravintolan neljän ruokalajin nimikkomenun kahdelle tarjoushintaan. Menu Merimakasiini koostuu Jäämeren katkarapuja sisältävästä Smörrebrödistä, tuoreista sinisimpukoista ja kotimaisesta kirjolohesta. Merellisen aterian päättää valikoima kotimaisia juustoja. Nyt jos koskaan kannattaa siis lähteä nauttimaan laadukkaista merenelävistä.

Milloin: 2.-28.2.2021 su-to klo 14-19
Hinta: 64 e/2 hlö

Fisken på Disken

Kampin kauppakeskuksen viidennessä kerroksesta, hälinän yläpuolelta, löytyvä Fisken på Disken tarjoaa helmikuun ajan viiden ruokalajin yllätysmenua varsin edulliseen hintaan. Kala- ja äyriäisruokiin keskittyvä ravintola tarjoaa sinulle laadukkaista raaka-aineista valmistettuja maukkaita annoksia, jotka muistat vielä pitkään. Tämä tarjous kannattaa pistää korvan taaakse!

Kuva: Fisken på Disken

Milloin: 1.-27.2.2021 klo 16-20.30
Hinta: 46 e/hlö

Bumi

Punavuorelainen, aasialaisiin makumaailmoihin keskittyvä Bumi tarjoaa ystävänpäivän, ja ehkä vähän alkutalvenkin, kunniaksi kahden hengen treffipakettia tarjoushintaan. Lovely Date -tarjous pitää sisällään kaksi alkuruokaa, kaksi pääruokaa ja kaksi lasillista viiniä. Kun tarjoukseen yhdistetään ravintolan romanttinen ilmapiiri, onnistunut ilta on taattu. Ravintolalla on alkuvuoteen myös muita upeita tarjouksia, jotka kannattaa myös tsekata täältä.

Milloin: 18.1.2021-18.2.2021
Hinta: 40e/2 hlö.

Muu Suomi

Sinne Porvoo

Nyt jos koskaan kannattaa olla ajoissa liikenteessä, sillä Sinne Porvoo tarjoaa ennakkovaraajille kolmen ruokalajin Sinnen Pakkasta pakoon -menua kaksi yhden hinnalla! Kun varaat pöydän tai tilaat take away -menun 16.2.2021 mennessä, pääset syömään todelliseen etuhintaan. Kaksi yhden hinnalla -tarjoukset ovat nautittavissa keskiviikosta perjantaihin 17.2-26.3 välisenä aikana. Herkullinen menu sisältää ranskalaista sipulikeittoa, pippuripihviä tai kurpitsalla maustettua emmer-viljaa. Jälkiruoaksi nautitaan suklaa-pähkinä Pot de Crèmeä vadelmasorbetin kera.

Kuva: Sinne Porvoo

Milloin: 17.2. – 26.3.2021 ke-pe klo 17–21.00.
Hinta: 57 e/2 hlö

Boka

Kuopiolainen Boka tarjoaa ystävänpäivän kunniaksi balkanilaista brunssia josta ei makua puutu! Brunssi sisältää alku- ja jälkiruoat nunsaasta noutopöydästä. Pääruoat ovat keittiöstä lämpiminä pöytiin tarjoiltavia ”maisteluannoksia”, joita asiakas saa tilata niin monta kuin haluaa - vaikka koko lista läpi! Mikä erinomainen tilaisuus päästä kokeilemaan uusia herkkuja, kuten uunifetaa, lammaswrappeja tai Bokan makkaraa.
Milloin: 14.2.2021 kattaukset klo 11 & 13
Hinta: 35 e/hlö

Ravintola Myllärit

Runsas ja herkullinen brunssipöytä katetaan myös Tampereella Ravintola Myllärissä. Tarjolla runsas ja raikas noutopöytä, joka sisältää muun muassasalaatteja, kala- ja äyriäisherkkuja sekä juustoja. Lämpiminä ruokina pöytiin tarjoillaan joko munakokkelia ja savulohta, porsaankylkeä tai rapeaa kikhernepihviä. Brunssin kruunaa ihana jälkiruokapöytä.
Milloin: 14.2.2021 klo 11-14
Hinta: 32,50 e/hlö, lapset alle 12-v 1,5 € /ikävuosi

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi