7 x Halloweenin menovinkit

Mitä, missä, milloin - Halloween edition.

Kuva: merydolla/Fotolia

Halloween valtaa yhä suurempaa jalansijaa myös Suomessa. Jos et vielä tiedä, miten päivää tulisi juhlistaa, huoli pois! Me kerromme. Valitse puuhasi oleskelupaikkakuntasi (ja mielenkiintosi) mukaan seuraavasta listasta: 

Tampere: Horror & Tease Show

Tampere Burlesque järjestää Halloweenin kunniaksi kauhulla maustetun burleski-tease-show-illan. Alati kasvanut show muuttaa tänä vuonna suurempiin tiloihin valtavan suosion vuoksi. esiintyjinä muun muassa Aurora Galore (UK), Bettie Blackheart ja Olivia Rouge. Lauantaina 29.10. Tampereen klubilla klo 20. 

Helsinki: Lakritsi- ja salmiakkifestivaalit

Helsingin Katajanokan Wanha Satama muuttuu lakritsin ja salmiakin herkulliseksi tyyssijaksi, kun suolaisenmakeat festarit järjestetään jo kolmatta kertaa. Paikalla tietenkin paljon maistiaisia ja ideoita sekä uutta tietoa lakritsi- ja salmiakkitrendeistä niin meillä kuin muuallakin maailmalla. Wanhassa Satamassa festaroidaan 29.-30.10. 

Turku: Curvy Mermaid // Matka kuolleiden saarelle

Curvy Mermaid -"laiva" seilaa Halloweenin kunniaksi burleskin hengessä Turun Saaristobaarissa. Luvassa live-esiintymisiä, pukuloistoa ja burleskikirppis. Seuraavana päivänä paikalla myös merirosvokirppis! Perjantaina 28.10. klo 20 alkaen, Aurakatu 14, Turku.

Koko Suomi: Burger Kingin Halloween-purilainen

Hampurilaisketju lanseeraa Halloweenin kunniaksi cheddarjuustolla värjätystä, oranssista hampurilaissämpylästä tehdyn burgerin. Halloween Whopperin lisäksi Suomen kaikista BK-ravintoloista saa ilmaisia trick or treat -ämpäreitä. Ja kukapa ei ilmaista ämpäriä kelpuuttaisi? Halloween Whopper BK-ravintoloissa 16.10. alkaen niin kauan kuin tavaraa riittää. 

Helsinki + Imatra: After Dark -kauhukokemus

After Dark Helsinki – Three Acts of Faith järjestetään tänä syksynä Imatran Valtionhotellissa ja ravintola mestaritallissa Helsingissä. Aiemmin hylätyssä hotellissa ja Marian sairaalassa järjestetyt kauhukokemukset panevat ihmisen todella koetukselle. Tällä kertaa sukelletaan kulttien ja salaseurojen maailmaan. Mukaan pääsee Imatran Valtionhotellissa 28.–29.10. ja Ravintola Mestaritallissa Helsingin Töölössä 30.10.–31.10., 4.–5.11. ja 16.–17.11.

Tampere: Draamaopastus hämärässä palatsissa

Museo Milavida järjestää Näsinlinnan palatsin draamaopastuksia kynttilänvalossa, kun Nottbeckien perheen palvelija vie kävijät palatsin hämärään. Opastus on laadittu Nottbeckien palveluksessa olleiden henkilöiden muistitietojen pohjalta. Opastukset perjantaisin kello 18 ja 19, aikavälillä 28.10.-9.12. 

Helsinki: Sauna Day

Saunojen oma ravintolapäivä avaa Helsingin tutut ja tuntemattomat saunat kaikille halukkaille lauantaina 29. lokakuuta. Mukana on kokonaiset 50 saunaa, ja kaikkiin on ilmainen pääsy. Löylyä, löylyä!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi