8 x viikonlopun menovinkit

Kahvia, Stig, Kätilöit, Rotta ja Rane, Blondi Punapää, Musta Lisko ja pari T:tä.

Kuva: Helsinki Coffee Festival / Facebook

Perjantai 20.3. - sunnuntai 22.3.

Helsinki Coffee Festival @ Suvilahti

Suomen ensimmäinen kahvifestivaali järjestetään perjantainsta sunnuntaihin Suvilahden kattilahallissa Helsingissä. Tapahtumassa nähdään mielenkiintoisia laitevalmistajia, paahtimoita ja kahviloita. Festivaalit tuovat yhteen alan ammattilaiset ja muuten vain kahvin ystävät. DJ.t kahvidrinkit ja esiintyjät tekevät tapahtumasta varmasti ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen. Lippujen hinnat alkaen 10€.


Perjantai 20.3.

Ohi On! Bileet 2015 @ Kaivohuone

Viralliset lukiolaisten Ohi on! Bileet järjestetään Kaivohuoneella perjantaina. Liput ovelta 9€.

Kuva: Islandjoe / Flickr.com (cc)

Perjantai 20.3.

Atomirotta @ Tavastia

Tavastian marraskuussa loppuunmyynyt Atomirotta nähdään samalla lavalla taas perjantai-iltana. Debyyttisingle ”Aurinkoon” nousi suureksi radiohitiksi ja sitä on Youtubessakin katsottu lähes 900 000 kertaa. Rane Raitsikan kitara kannattaa nähdä livenä.


Perjantai 20.3.

Turmion Kätilöt @ Pressa

Suomalaista industrial metalia soittava Turmion Kätilöt vetää keikan Viihderavintola Pressassa. Keikalla on nähdään paikkakuntaspesiaali: Pressa tarjoaa Turmion Kätilöiden kotiseudulta Pohjois-Savosta kotoisin oleville kaksi sisäänpääsyä yhden hinnalla. Tarjous koskee ennakkolipun tilanneita.

Kuva: Turmion Kätilöt / Facebook

Perjantai 20.3.

Stig @ LeBonk

Hetki sitten uuden kappaleen julkaissut Stig vetää keikan perjantaina LeBonkissa. Se on miehen ainut kevään keikka Stadissa. Ikäraja K-18 ja Liput 12€.


Perjantai 20.3.

Tippa T, Sairas T @Virgin Oil

Nopeassa ajassa suureen suosioon noussut Tippa T räppää Virgin Oilissa Sairas T:n kanssa. Parhaiten mies tunnetaan biisistään ”Mehu” ja mm. Mäkin ja Adi L Haslan biiseistä, joissa hän on fiitissä.


Perjantai 20.3.

Blonde Redhead (US), Black Lizard @ Korjaamo

Suomessa viimeksi 2010 syksyllä nähty yhdysvaltalaisbändi esiintyy Korjaamon vaunusalissa perjantaina. Parhaiten trio muistetaan albumitrilogiastaan ”Misery Is A Butterfly ” (2004), ”23” (2007) ja ”Penny Sparkle” (2010). Syyskuussa bändi julkaisi uransa yhdeksännen pitkäsoiton ”Barragán”.


Lauantai 21.3.

Stam1na & Mokoma @ The Circus

Viimevuoden lopulla suurelta Euroopankiertueelta palannut Stam1na esiintyy The Circuksessa lauantaina. Luvassa on varmasti laadukasta metallimusiikkia koko illalle, kun lavalle nousee myös Mokoma.

Kuva: Stam1na / Facebook

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi