Aasialaista elämyskaraokea Mummotunneliin – Sing and Pore erottuu laajalla skumppavalikoimalla

Laulu raikaa ja samppanjaa kuluu, kun Mummotunnelin uusin ravintola aukeaa.

Sing and Pore täydentää Mummotunnelin ravintolatarjontaa.
Sing and Pore täydentää Mummotunnelin ravintolatarjontaa. Kuva: HOK-Elanto

Mummotunnelin ravintolatarjontaan saadaan uutta väriä, kun Sing and Pore avaa ovensa tänään Mummotunnelin terassiavajaisten yhteydessä.

Sing and Pore keskittyy nimensä mukaisesti aasialaishenkiseen karaokeen ja kuplajuomiin. Skumppa- ja samppanjavalikoima on poikkeuksellisen laaja ja ulottuu aina 370 euron hintaiseen Moët & Chandonin vintage-samppanjaan asti.

Ravintolasta löytyy kaksi karaokespottia sekä kaksi harjoittelukoppia. Pääkaraokesalissa laulu jatkuu aina pikkutunneille asti, mutta toisessa salissa laulu vaihtuu illan mittaan discoiluksi.

Yksityisessä karaokehuoneessa on mahdollista laulaa omalla porukalla, kuten karaoken synnyinsijoilla Japanissa on tapana.

Bileruokaa aasialaisella twistillä

Kuplivan lisäksi ennakkotilauksella saa myös ruokaa, kuten trendikkäitä dumplingseja sekä aasialaisittain maustettuja wingsejä ja pizzoja.

"Laulu raikaa ja tarjoilemme bileruokaa sekä juomaa aasialaisella twistillä. Muu juomalistamme on suunniteltu pilke silmäkulmassa, aasialaisuudesta inspiroituen", sanoo ravintolajohtaja Roope Kämppi.

Cocktail-listalta voi tilata esimerkiksi ginipitoisen "Giggling Geisha Afternoon Tea" -jääteen neljälle.

Mummotunnelin ravintolamaailma sai toisenkin uuden tulokkaan huhtikuussa, kun entisen Raffaellon tilalle avattiin uudistunut Amarillo.

Sing and Pore, Mikonkatu 4

Lue myös: Uudistunut Amarillo tuo MadMex-tunnelmaa Mummotunneliin

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi