Uudistunut Amarillo tuo MadMex-tunnelmaa Mummotunneliin

Uuden Amarillon vetonaula on yhteisöllinen The Table, joka kokoaa yhteen tutut ja tuntemattomat.

Noutaja kuskaa asiakkaita ilmaiseksi Helsingin uuteen Amarilloon avajaisviikonloppuna 26.–27.4.
Noutaja kuskaa asiakkaita ilmaiseksi Helsingin uuteen Amarilloon avajaisviikonloppuna 26.–27.4. Kuva: SOK / Amarillo

Amarillo tekee paluun Helsinkiin, kun uusi ravintola avataan torstaina 25. huhtikuuta Mummotunneliin entisen Raffaellon tilalle.

“Helsingissä on ollut Amarillon kokoinen aukko jo pitkään. Uusi Amarillo tulee täydentämään Mummotunnelin ravintola- ja baaritarjontaa muun muassa nykyaikaisella miljööllä, sytyttävällä palvelukonseptilla sekä kiinnostavilla ruoka- ja juomatuotteilla. Nimenomaan baari mielenkiintoisine juomineen on Amarillon sydän”, kertoo ravintolajohtaja Roope Kämppi HOK-Elannosta.

Tuttu Amarillo-konsepti on kokenut kasvojenkohotuksen. Ravintolaelämyksessä korostetaan entistä enemmän yhteisöllisyyttä, elämyksellisyyttä ja viihtyvyyttä. Myös tarjoilijan tehtäviin on tullut uusia ulottuvuuksia, kun uutena tittelinä on entertainer.

“Tehtävämme on pitää asiakkaista elämyksellisesti huolta alkudrinkeistä illallisen loppuun saakka. Palvelun nuotit päättää kukin viihdyttäjä itse”, Amarillo Helsingin ravintolapäällikkö Nina Rekula sanoo.

Texmex-tyylinen makumaailma on uudelta nimeltään MadMex, ja uutena elementtinä mukaan tulee yhteisöllinen The Table, joka kokoaa saman pöydän ääreen tuttuja ja tuntemattomia. The Table -elämys kestää noin kolme tuntia ja se sisältää seurueen kesken jaettavaa syötävää, juotavaa ja entertainereiden säestämää yllätyksellistä ohjelmaa.

Menulta löytyy edelleen tutut tacot, fajitakset ja nachot, ja specials-grilliannokset sopivat hyvin myös jaettavaksi. Saatavilla on myös pihvejä sekä burgereita sekä useita vegaanisia annoksia.

Avajaisviikonloppuna asiakkaita kuljettaa Noutajaksi nimetty ilmainen Amarillo-taksi, jonka voi tilata ennakkoon netistä.

Lue myös: Amarillo kääntää ruoan kotiinkuljetuksen päälaelleen: Noutaja kuskaa asiakkaat ilmaiseksi ravintolaan

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi