Afrikkalaistunnelmia Turussa

Kauppakeskus Forumin Café Sign lopetti toimintansa keväällä, mutta tuhkasta nousi Cafe Baoba.

Baoba on pieni ja sympaattinen kahvila korkeakoulujen vieressä.
Baoba on pieni ja sympaattinen kahvila korkeakoulujen vieressä.

Afrikkalaistunnelmia

Kauppakeskus Forumin Café Sign lopetti toimintansa keväällä, mutta tuhkasta nousi sittemmin uusi ja ehompi Cafe Baoba. Yrittäjä Tiina Karjalainen perusti kahvilan maaliskuussa kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi, ja halusi tuoda valikoimiin jotain uutta ja erilaista. La Baoba mainostaa ruoan olevan mahdollisimman pitkälle itse tehtyä. Tarjolla on lettuja, omeletteja ja erikoiskahveja myös mukaan. Tilaa voi vuokrata joko palvelulla tai ilman. Lisäksi tilauksesta on tarkoitus tarjoilla aamupalaa ja afrikkalaista ruokaa. Syyskuun toinen päivä kahvilassa järjestetään afrikkalaisen ruoan teemapäivä, jolloin eksoottisia herkkuja on tarjolla kello 11 alkaen. Ilmoittautuminen on suotavaa.
Cafe Baoba, Hämeenkatu 1

Tuttisunnuntai

Klubi aloitti jo viime keväänä Tuttisunnuntait lasten iloksi. Ikärajattomat päivätapahtumat on suunnattu koko perheelle ja esiintyjät valittu lapsille sopiviksi, mutta myös vanhempia viihdyttäviksi. Viimeksi esiintymässä oli Ipanapa-band ja tämän syksyn keikasta vastaa SauruXet-orkesteri, joka soittaa hevisävytteistä lastenmusiikkia.
Tuttisunnuntai Klubilla, Humalistonkatu 8, 11.9. klo 16. 14 e

Varaa netissä

TOK-ravintoloiden Amarilloon ja Ricoon voi tehdä nyt kätevästi pöytävarauksen netissä. Kesän aikana testattu ja hyväksi havaittu järjestelmä helpottaa ravintolassa asioimista, kun jonottaminen ja odottelu vähenee. Varauksesta saa vahvistuksen tekstiviestillä tai sähköpostilla.

13 vuotta makua

Ravintola Pikku-Torren Flavour of the Month -klubi täyttää kiitettävät 13 vuotta. Syyskausi käynnistyy juhlallisesti syyskuun alussa, kun itse klubin DJ-ryhmään kuuluvan Vesa Lautamäen One Chord to Another -blogi juhlistaa kymmentä toimintavuottaan kolmen live-esiintyjän voimin.
Flavour of the Month Pikku-Torressa, Yliopistonkatu 30, 3.9. 4 e.

Artturin tietäjä

Pub Port Arthur eli Portsa eli Artturi aloitti syysvisailukautensa elokuun lopulla. Artturin Tietäjä -nimellä kulkeva kisa sisältää kinkkisiä kysymyksiä laajalta alueelta. Osallistua voi yksin tai maksimissaan neljän hengen joukkueella. Voittajalle on luvassa mainetta, kunniaa ja mallaspirtelöä.
Pub Port Arthur, Puutarhakatu 35, keskiviikkoisin klo 19

Tacoja Turussa

DBTL:ssä menestyksekkäästi tacojaan kaupannut Taco Nito kertoo etsivänsä liiketilaa Turusta ravintolaa varten. Hieno homma, sillä porukan kojusta levisikin herkullisimmat tuoksut jokirannan varrelle. Toivottavasti uutta kohtaamista ei tarvitse odottaa ensi kesään asti.
http://www.facebook.com/Tac0Nit0

Leimaa passi

TOK-ravintolat ottivat käyttöön ateriapassin. Passi on voimassa kolme kuukautta ensimmäisestä leimasta ja sitä voi käyttää yli kahdessakymmenessä TOK:n ravintolassa. Vähintään 7,50 euron ateriasta saa leiman ja kymmenestä leimasta 10 euron edun. Edun voi käyttää samoissa 24 ravintolassa.

Syysvisa

Bossaliinan kesävisat olivat niin suosittuja, että kahvilan omistajakaksikko päätti jatkaa visailua syksylläkin. Aivonystyröitään pääsee harjoittamaan tiistaisin klo 19. Parhaat tietysti palkitaan. Visailun lomassa voi nauttia Bossaliinan herkullisista tarjoiluista.
Bossaliina, Maariankatu 1, tiistaisin klo 19

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi