Ai saatana, treffeillä muiden vegaanien kanssa

Konepajan Bruno järjestää perjantaina speed dating -tapahtuman, jossa voi tavata omankaltaisiaan.

Kuva: Niklas Nabb / Konepajan Bruno

Geneerisissä speed dating -tapahtumissa vastapäätä saattaa käytännössä istahtaa ihan kuka tahansa. Juuri tähän speed datingin viehätys osittain perustuu. Toisaalta voisi olla kiva rajata kumppaniehdokkaita heti alkuun.

Konepajan Bruno järjestää perjantaina vegaanisen sinkkuillan, jossa voi potentiaalisesti tavata muita omanlaisiaan: tässä tapauksessa urbaanin Helsinki-kulttuurin rakastajia — siis sellaista väkeä, joka kävisi Brunossa muutenkin. 

Bruno muistuttaa tapahtuman Facebook-sivuilla, että paikalla on myös varattuja. Heitä ei pidä sotkea tapahtumaan. Iltapäivällä järjestetään esimerkiksi joogaa, jonka jälkeen paikalle jää hengailemaan porukkaa, jotka eivät osallistu sinkkuiltaan.

"Moi, oot sä sinkku?" -repliikkiä ei kuitenkaan tarvita, sillä sinkuille luvataan rakentaa erillinen karsina illan ajaksi, missä “tutustuminen ja hengailu on helpompaa”.

Vapaamuotoiseen speed dating -tapahtumaan voi ilmoittautua paikan päällä kello 18 alkaen. Brunon kahvilasta löytyy vegaaniherkkuja, ja baarin puolelta kylmää juomaa. Iltaa on tahdittamassa DJ Polarsoul.

Konepajan Bruno, Aleksis Kiven katu 17A

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi