Ainutlaatuinen ravintolaelämys! Malesialaiseen ruokaan keskittyneen Street Canteenin tarjonta on vertaansa vailla

Helsingin ydinkeskustassa sijaitseva Street Canteen tarjoaa autenttisia malesialaisia makuelämyksiä suurella sydämellä.

Kaupallinen yhteistyö

  • Mikä: Malesialainen ravintola
  • Missä: Helsingin Uusi Kaivopiha, Mannerheimintie 3
  • Milloin: Ma-to klo 11-20, pe klo 11-21, la klo 12-21 ja su klo 13-20

“Piilotettu helmi Helsingin keskustassa. Ruoka on taivaallista ja palvelu ystävällistä ja avuliasta.” “Erittäin hyvä ravintola! Kaikki brunssin ruoat olivat todella hyviä.”

Muun muassa näillä ylistyssanoilla asiakkaat kehuvat Helsingin keskustassa sijaitsevaa Street Canteenia Googlen arvosteluissa. Kyseessä on yksi niistä kaupungin harvoista ravintoloista, jossa pääset nautiskelemaan autenttisista malesialaisista makuelämyksistä ystävällisen palvelun siivittämänä.

Street Canteen tarjoaa malesialaisia annoksia Helsingin Kaivopihalla.
Street Canteen tarjoaa malesialaisia annoksia Helsingin Kaivopihalla.

Vaikka Street Canteenia kutsutaankin joissain yhteyksissä piilotetuksi helmeksi, se sijaitsee yhdellä Helsingin parhaimmista paikoista aivan Stockmann-tavarataloa vastapäätä. Jos osaat suunnistaa Kolmen sepän patsaalle, näet taatusti myös Kaivopihalle vievät ovet.

Astu rohkeasti sisään, sillä unohtumattomat makuelämykset odottavat!

Tämä annos on asiakkaiden ylivoimainen suosikki

Erinomaiset viiden tähdet arvostelut niin Googlessa kuin kuljetuspalveluiden sivuillakin eivät ole tuulesta temmattuja, vaan kertovat omaa kieltään Street Canteenin intohimosta hyvää ruokaa kohtaan. Ravintolan keittiössä aidot malesialaiset kokit valmistavat kaikki annokset käsityönä alusta loppuun saakka laadukkaista raaka-aineista, ja tämä omistautuminen maistuu myös ruoassa.

Malesialainen ruoka saattaa olla monille suomalaisille vielä hieman tuntematon käsite, mutta siihen kannattaa ehdottomasti lähteä tutustumaan. Kaakkois-Aasiassa sijaitsevan Malesian keittiö on saanut paljon vaikutteita myös Kiinasta ja Intiasta, ja ruoissa nähdäänkin paljon myös näille maille tyypillisiä raaka-aineita.

Mamak Roti Street Plate kuuluu Street Canteenin suosituimpien annosten joukkoon.
Mamak Roti Street Plate kuuluu Street Canteenin suosituimpien annosten joukkoon.

Yksi fuusiokeittiön herkkuja tarjoavan Street Canteen ylivoimaisesti suosituimmista annoksista on Rendang Street Plate, jossa aromaattinen rendang kookoscurry tarjoillaan riisin, valkosipulipapujen, kimchin ja tom yum -bataattien kanssa. Jos haluat tietää mistä kaikki kaupungissa puhuvat, maista tätä kehuttua annosta!

Toinen äärimmäisen suosittu ja kokeilemisen arvoinen annos fuusioruoka Mamak Roti Street Plate, jossa roti-leivän päälle kasatut ainesosat siivittävät sinut hetkessä makumatkalle toiselle puolelle maapalloa. Kesäistä street foodia parhaimmillaan!

Monipuoliset brunssit kruunaavat viikonloppusi

Seitsemän päivää viikossa ovensa auki pitävä Street Canteen kannattaa ottaa suunnaksi niin lounaalla, illallisella kuin brunssilla.

Koko päivän voimassa olevan ala carte -listan lisäksi arkisin tarjolla on kello kolmeen saakka lounasta, joka pitää sisällään neljä lämmintä ruokalajia monipuolisen salaattibuffetin kera.

Jos jostain syystä et pääse herkuttelemaan paikan päälle viihtyisään ravintolaan, annoksia voi tilata kotiin myös Woltin ja Foodoran kautta.

Street Canteenin suosituilla brunsseilla ei jää nälkäiseksi!
Street Canteenin suosituilla brunsseilla ei jää nälkäiseksi!

Jos malesialaiset makuelämykset kiehtovat, kannattaa ehdottomasti tutustua Street Canteenin suosittuihin brunsseihin.

Perjantai-iltana iltapäivä viidestä eteenpäin tarjolla on peräti 20 erilaista malesialaista ja aasialaista ruokalajia sisältävä Friday Feast, joka tarjoaa mitä herkullisimman tavan korkata viikonloppu. Tälle iltabrunssille kannattaa ehdottomasti suunnata hyvässä seurassa, sillä hyvä ruoka maistuu jaettuna vieläkin paremmalta!

Brunsseilla pääset maistamaan lähes kahtakymmentä erilaista ruokalajia.
Brunsseilla pääset maistamaan lähes kahtakymmentä erilaista ruokalajia.

Yhtä erinomainen tapa siirtyä viikonlopun viettoon on varata pöytä monipuoliselle Saturday Canteen Brunchille, jossa pääset herkuttelemaan toinen toistaan maukkaimmilla malesialaisilla ja aasialaisilla ruokalajeilla aina kello kahdestatoista iltapäivä viiteen. Jopa kahdestakymmenestä erilaisesta ruokalajista koostuva buffetti kiireettömänä lauantaina - voiko sitä ihminen parempaa toivoa?

Nyt jos koskaan kannattaa lähteä testaamaan suosittuja brunsseja, sillä pääset nauttimaan niistä erikoishintaan 19,80 € aina heinäkuun loppuun saakka.

Ainutlaatuiset ruoat vaativat hyvät juomat

Vaikka ruoka on Street Canteenissa pääosassa, ei kannata unohtaa myöskään juomapuolta.

Ravintolan juomalistalta voit löytää kuopiolaisen pienpanimo RPS Brewingin kanssa yhteistyössä valmistettuja juomia, kuten ravintolan omaa Canteenin Lageria ja Lantern Longdrinkiä, jotka sopivat erinomaisesti makua täynnä olevien ruokien kyytipojiksi.

Ravintolan omat juomat toimivat erinomaisesti malesialaisten herkkujen kanssa.
Ravintolan omat juomat toimivat erinomaisesti malesialaisten herkkujen kanssa.

Saatavilla on totta kai myös alkoholittomia virvokkeita sekä viiniä.

Jos haluat kokea autenttisia malesialaisia makuelämyksiä, varaa pöytä Street Canteeseen välittömästi.

2 kommenttia

Christopher_

6.2.2023 03:21

Lauantaisin Streetissä on klo 12:00-17:00 brunssia tarjolla. Laaja valikoima jopa 18-20 erilaista malesialaista ja aasialaista annosta.
https://www.streetcanteen.fi/saturday-canteen-brunch

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi