Älä snäppää liikenteessä

Suosituillekin snäppääjille voi käydä huonosti.

Jos seuraat Snapchatissa Mikko Toiviaista (kalenterikarju), Reino Nordinia (reinonordin) tai Veronica Verhoa (mariieveronica), saatoit aamupäivällä huomata, että heidän snäppinsä katkesivat äkisti. Pariin tuntiin kolmikosta ei kuulunut mitään.

Kaikkien kolmen viimeistä snäppiä ennen blackoutia yhdistää se, että ne kuvattiin liikenteessä. 

Huoli pois - snäppääjäjulkkiksille ei kuitenkaan käynyt huonosti (ainakaan tällä kertaa). Kyseessä on Nesteen kanssa yhteistyössä toteutettu Älä snäppää liikenteessä -kampanja, jonka tavoitteena on kertoa nuorille snäppääjille liikenteessä somettamisen vaaroista. Kun huomio on puhelimen ruudulla auton ratissa, pyörän tangossa tai liikennevaloissa, jää muu liikenne snäppäämisen varjoon.

Snäppääjien tileillä näytettiin todenmukaisia tilanteita, joissa käyttäjä keskittyy puhelimeensa ympärillä olevan liikenteen sijaan. Skenaarioissa Nordin kolaroi ajaessaan autoa, Toiviainen kaatui pyörällä ja Verho jäi auton alle ylittäessään katua. Parin tunnin kuluttua kuvasivat kaikki itseään ruhjeilla sairaalassa. Onneksi tällä kertaa mustelmat olivat vain meikkiä. Snäpit ovat nähtävillä Nesteen kampanjasivulla ja tietenkin snäppääjien tileillä 24 tunnin ajan.

Snäppijulkkujen neuvo on pätevä ja sitä kannattaa noudattaa. Älä snäppää liikenteessä!

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi