Angel Haze keikalle Helsinkiin

Tämän hetken kiinnostavimpiin räppäreihin kuuluva Angel Haze esiintyy tammikuussa Tavastialla.

Kuva: facebook.com/angelhazemusic

Vasta 23-vuotias Angel Haze, siviilissä Raykeea Angel Wilson, on noussut pikavauhtia yhdeksi hip hopin kuumimmista nimistä, jonka rohkeat riimittelyt ja raikkaan urbaanit soundit on noteerattu ympäri maailmaa. Sekä mixtape King (2011) että debyyttialbumi Dirty Gold (2013) ovat keränneet huippuarviot ja vahvaa naista onkin ylistetty yhdeksi lupaavimmista ”internet-syntyisistä” hip hop -tähdistä.

Hän on ollut ehdolla mm. MTV:n Brand New For 2013 ja BET Awardsin Best Female Hip Hop Artist -kategorioissa sekä sijoittunut näyttävästi kolmanneksi BBC:n Sound of 2013 -listauksessa. Androgyynistä imagostaan tunnettu Angel Haze on esiintynyt Suomessa jo aiemmin kahdesti: Flow Festivalilla vuonna 2013 sekä vuosi sitten kesällä Tavastialla, jolloin artistin väkevä live-show sai hurmioituneen vastaanoton.

Detroitilaissyntyisen Hazen tuorein julkaisu on Back To The Woods, jolla hän avaa aikaisempaakin suorasukaisemmin elämäänsä faneilleen. Levyn teemat liikkuvat hyväksikäytön, epätoivon ja itsetuhoisuuden ympärillä, mutta raskaan ryöpytyksen keskeltä pilkahtaa esiin myös toivo ja rohkeus.

Keikan järjestävät yhteistyössä Blockfest, YleX ja Live Nation Finland.

Angel Haze – Back To The Woods World Tour 20. tammikuuta 2016 @ Tavastia, Helsinki.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi