Annankadulle avataan uusi olutravintola

William K:n paikalle tulee kunnianosoitus iloiselle olutkulttuurille: Oluthuone Lehto.

Kerroimme kesän alussa, että Annankadun William K -ravintolan paikalle avataan myöhemmin tänä vuonna uusi olutravintola. Nyt tiedetään, millainen siitä tulee.

Annankadulle aukeaa lokakuussa Lehto-niminen olutravintola, joka on kunnianosoitus iloiselle olutkulttuurille. Lehto on kohtaamispaikka, jossa moderni meno kohtaa perinteet, ja jossa viihdytään iloisesti yhdessä. Listalta löytyy niin olutmaailman uutuuksia kuin perinteikkäitä klassikoitakin, ja pubiruokaakin on tarjolla. Ravintolan omistava perheyhtiö juhlii ensi vuonna 25-vuotista taivaltaan iloisen olutkulttuurin edistäjänä.

”Mielestäni Oluthuone Lehdon slogan ”Olut on iloinen asia” kiteyttää ravintolan toimintaidean täydellisesti. Haluamme siis keskittyä yhdessä vietettyyn aikaan ja uusiin elämyksiin”, painottaa Delifox Ravintoloiden kehityspäällikkö Esa Palosaari.

Oluthuone Lehto lupaa olla paikka kaikille ketään syrjimättä. Se sopii niin opiskelijabudjetille kuin after work -kansallekin, puhumattakaan pitkistä, rennoista illanvietoista. Ravintolan rakenne soveltuu monenlaiseen viihtymiseen: etuosassa on urbaani baari ja peremmällä viihtyisiä kulmauksia, jotka henkivät perinteitä ja nostalgiaa.

”Tämä ravintola on kunnianosoitus viimeisen parinkymmenen vuoden aikana tapahtuneelle olutravintolakulttuurin huimalle kehitykselle”, kertoo perheyhtiön omistaja Teemu Lehto.

Jokainen ravintolan nurkkaus on omistettu tietylle oluthistorialliselle teemalle. Esimerkiksi ”Juhan kulma”, joka on saanut nimensä omistajan isältä, on sisustettu puista, ruskeaa bruin cafe -tyyliä kunnioittaen. Olutravintolakulttuurin uranuurtajiin kuulunut Juha Lehto suunnitteli 90-luvun alkupuoliskolla useita uuden aallon bruin cafe -olutravintoloita Helsinkiin.

Oluthuone Lehto, Annankatu 3. Avataan lokakuussa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi