Art Goes Kapakka Go-go

Taide menee kapakkaan, kadunkulmaan ja galleriaan. Mene perässä. Täysin ilmaiseksi.

Taidenäyttelyt

Kapakoihin menee musan lisäksi myös sitä ihan oikeaa taidetta. Tsekkaa ainakin Stefan Lindforsin installaatio Kipinässä, Rauha Mäkilän maalaukset Juttutuvassa, Freemanin grafiikkaa Erottajalla ja Sini Pelkin valokuvia ravintola Kirjassa.

Keskustan ravintolat 18.-27.8.

500kg lihaa

Kauko Röyhkä ja Maritta Kuula laulavat psykedeelistä rokkia, joka pohjautuu vanhoihin suomalaisiin runoihin. Missä sitä lihaa on? 500kg lihaa on Aarre Hellaakosken runo, jonka Kuula ja Röyhkä levyttivät jo vuonna 1988.

500kg lihaa Dubrovnikissa 20.8. klo 21.

Sansa ja M.Heavenly

Binary Boyz -yhtye featuroi Sansan ja M-Heavenlyn. Sansa on tänä vuonna pinnalle pompahtanut mahtavaääninen laulaja-lauluntekijä. M-Heavenly -taiteilijanimen taakse kätkeytyy Matias Taivainen, jonka jännä-ääninen debyytti ilmestyi Universalilta pari vuotta sitten.

Binary Boyz featuring Sansa ja M-Heavenly Teatterissa 22.8. klo 21.30.

Kahvikoulu

Siis paljoks tota expressoo niinku tulee tohon latteeseen? Vältä kahvimokat osallistumalla Pauligin kahvikouluun. 22.8. valmistetaan baristamestarin johdolla espressoa, 24.8. cappuccinoa, 26.8. lattea (kaikki klo 16.30) ja 27.8. klo 14 macchiatoa.

Kahvikoulu Fazer Caféssa 22.-27.8.

The Oh My Gods

Tätä et saa missata. Kaksi villiä viikaria pajauttaa kaiuttimista hillitöntä elektroa. Screenillä näytetään takaisinpäinkelattuna kuinka kanaa leikataan. Jos Åke Denver ja Pozzi the Boy eivät ole tuttuja nimiä, niin käy katsomassa keitä levypöytien takaa oikeasti löytyy.

The Oh My Gods Oujeessa 24.8. klo 21.

Elektroa ja runoutta

Ceebrolisticsin riveistä tuttu räppäri Matti P. julkaisi kesällä esikoisrunokirjansa Aavaavaa. Tai ei se pelkkä kirja ole, mukana tulee myös cd, jossa on osa kirjan runoista. Nyt Matti P:tä ja myöskin Ceebrolisticsista tuttua Rrimöykkiä on mahdollista kuulla elektroa ja runoutta yhdistävässä illassa.

Matti P. Oujeessa 25.8. klo 22.

Pirjo, Mariko ja Olavi

Mitä yhteistä on musiikin grand old lady Pirjo Bergströmillä, Kwanin MC Marikolla ja Keisarikunnasta tutulla Olavi Uusivirralla? Ainakin yhden illan aikana sama bändi. Solistit esittävät Manala All Stars Bandin ja Marzi Nymanin kanssa rajuja rakkauslauluja.

Rakkautta Manalassa Manalassa 25.8. klo 24.

Lähiön lauluja

Lähiön musiikkia kuvataan “jälkichydeniaanisiksi rock-laulelmiksi”. Tyylistä en tiedä, mutta vokaaleissa ei ainakaan ole pulaa. Lähiössä nimittäin laulavat juuri Teatterikorkeakoulusta valmistuneet Maria Ylipää ja Petja Lähde, muusikko Jiri Kuronen ja Riitta Keränen.

Lähiö Baker´sissa 26.8. klo 22.

Itäräppiä

No nyt on possea Itä-Helsingistä: Notkea Rotta, Rautaperse, Komisario Jyrkkä ja Rohtori Laine rytmiturpailevat, dj´t Anni Helena ja Pajukallio dekkien takana. Vain Meno-Anu puuttuu. Kollektiivilta tuli toukokuussa ulos levy Itä Meidän.

Räppiä tästä elämästä Vanhalla 27.8. klo 22.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi