Beck saapuu ensimmäiselle Suomen keikalleen Flow Festivalille

Loser-hitin isän lisäksi Flow’ssa nähdään Belle and Sebastian sekä The War On Drugs.

Kuva: Beck / Facebook

Flow Festivalin vuoden 2015 ohjelmistoon on varmistunut vaihtoehtorockin uranuurtaja, yhdysvaltalainen Beck sekä skotlantilaisyhtye Belle and Sebastian ja yhdysvaltalainen indierock-kokoonpano The War On Drugs. 

Ennakkoluuloton multi-instrumentalisti ja lauluntekijä Beck Hansen, taiteilijanimeltään Beck, nähdään vihdoin Suomessa. Vuonna 1994 Loser-hitillään suuren yleisön suosioon kivunneesta Beckistä on kasvanut merkittävä ja ansioitunut artisti, joka on luonut tunnistettavaa tyyliään peräti kolmella vuosikymmenellä. Beck nousi viime vuonna jälleen valokeilaan, kun hänen kahdestoista albuminsa ilmestyi. Morning Phase saavutti laajaa suosiota ja muiden muassa Mojo Magazine valitsi sen vuoden 2014 albumiksi. Beck on jo paljastanut työstävänsä seuraavaa pitkäsoittoaan, jolta odotetaankin paljon myös Morning Phasen ansioiden vuoksi.

Lisäksi Flow'n ohjelmistoon liittyvät Belle and Sebastian ja The War On Drugs. Belle and Sebastian julkaisi eilen odotetun yhdeksännen studioalbuminsa Girls in peacetime want to dance. Levyn aiempaa tanssittavamman ja elektronisemman äänimaailman on tuottanut muiden muassa Animal Collectiven kanssa työskennellyt Ben H. Allen. The War On Drugs julkaisi puolestaan viime vuonna upean vastaanoton saavuttaneen Lost In The Dream -levyn, joka kipusi listapaikoille ympäri maailmaa ja valittiin useassa mediassa yhdeksi vuoden 2014 parhaimmista.

Muita varmistuneita esiintyjiä vuodelle 2015 ovat Florence + The Machine (UK), Major Lazer (US), Alt-J (UK), Flying Lotus (US), Todd Terje (NO), Run The Jewels (US), Future Islands (US) ja Foxygen (US). Lisää tietoa artisteista.

Flow Festivalin kolmen päivän Early Bird -liput ovat myynnissä hintaan 159 euroa rajoitetun ajan, 31.1.2015 saakka. Hinta sisältää palvelumaksun. Muut lipputyypit tulevat myyntiin keväällä 2015.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi