Berliinilaislähtöinen Foodora on uusi tulokas ruoan kotikuljetusmarkkinoille

Loppukesästä palvelun kautta voi tilata safkaa yli 70 helsinkiläisravintolasta.

Ruoan kotikuljetus elää parhaillaan uutta tulemistaan Suomessa. Safkat voi tilata himaan esimerkiksi Wolt-sovelluksella tai Feddyllä, joka kuljettaa kotiovelle mitä tahansa Helsingin kantakaupungin alueella. Ravintoloiden etäpalvelua helpottamaan lanseerattiin tänään myös uusi Foodora-palvelu, joka kuljettaa kotiin laaturavintoloiden ruoka-annoksia.

Berliinissä alkunsa saanut startup Foodora kattaa Helsingissä tällä hetkellä yli 20 ravintolaa ja loppukesään mennessä luku nousee yli 70 ravintolaan. Helsingin valtauksen ohella Foodora lanseeraa palvelunsa myös Pariisiin, Amstredamiin ja muihin merkittäviin pääkaupunkeihin Euroopassa.

Foodoran kanssa yhteistyötä Helsingissä tekee esimerkiksi Sushibar + Wine, Fafa’s ja Fat Ramen.

“Foodoran ansiosta pystymme tarjoamaan tuoretta ramenia nopeasti myös ravintolamme lähialueille ja palvelemaan asiakkaittemme tarpeita yhä paremmin”, kertoo Otto Sarpaniemi, Fat Ramenin omistaja.

Foodoran toimitukset tehdään vihreästi polkupyörillä ja toimitusajaksi luvataan tilaushetkestä laskien keskimäärin hieman alle 30 minuuttia. Toimitusalue on rajattu niin, että ruoan laadun säilyminen ja nopea toimitusaika varmistetaan.

“Foodora panostaa laadukkaaseen ruokaan, ystävällisiin pyörälähetteihin sekä nopeaan kuljetukseen”, kommentoi Foodora Finlandin toimitusjohtaja Ville Vasaramäki.

Käyttäjä syöttää postinumeronsa www.foodora.fi -sivulle nähdäkseen ravintolat, joista hän voi tilata alueellensa. Käyttäjä valitsee mieleisestään ravintolasta aterian ja tekee tilauksen, jonka pyörälähetti toimittaa hänelle. Maksu tapahtuu Foodoran verkkopalvelun kautta.

2 kommenttia

Vvvsrj

7.7.2015 00:22

Ravintolat vaan menettävät mainettaan kun ruoanlaatu kärsii kuljetuksessa. Ei hyvä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nappi2

27.2.2016 21:05

Kokeilin Foodora ,kokemus oli positiivistä ainakin Turussa päin. :) Nopea toimitus ! Ruoka tuli kuumana! Hyvältä maistuu. Hyvä palvelu, ystävälliset lähettimiehet.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi