Cabin Crazy -revyy tarjoaa musiikki-ilottelua englanniksi

Revyyssä kolme lentoemäntää ja lentäjä ovat matkalla Las Vegasiin.

Kuva: Masa Kirahvi

Helsingissä tapahtuu paljon mielenkiintoista. Valitettavasti suurin osa ohjelmasta esitetään suomeksi, eivätkä kaikki kansainväliset vieraat ymmärrä, osaa tai halua seurata vieraskielistä kesäteatteria. Englanninkielinen iltaviihde loistaa poissaolollaan. 

Siksi syntyi Cabin Crazy. Revyyilottelu, joka sisältää komediaa, laulua ja tanssia - kaikki englanniksi. Esitys sijoittuu lentokoneeseen, jossa kolme eri-ikäistä lentoemäntää (Sonja Sorvola, Suvi Salospohja ja Annina Rubinstein) avustaa lentäjäadonista (Martin Segerstråle) matkalla Las Vegasiin. Show'ssa kuullaan tuttuja hittibiisejä, joiden sanat on muutettu esitykseen sopiviksi ja maustettu huumorilla.

"Tämä on jotain sellaista mitä ei ole ennen nähty. Pääkaupunkimme kaipaa kansainvälisen tason revyyviihdettä englanniksi näyttäytyäkseen houkuttelevana matkailukohteena. Kaikki matkailijat eivät halua Flow-festareille tai harmonikkakisoihin", kertoo revyyn ohjaaja ja käsikirjoittaja Sonja Sorvola, joka on myös yksi lentoemännistä.

Nyt tiedät, minne viet kansainvälisen vieraasi Helsingissä elokuussa.

Cabin Crazyn yleisö saa tilata matkansa joko ilman ateriaa tai aterian kanssa. Showlippu maksaa 25 euroa, aterian kanssa 40 euroa. Baari on auki kaikille matkustajille.  

Cabin Crazy, Casinon Fennia-salonki.
Esitykset 1.8. alkaen. Liput 25/40 euroa. K-18. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi