Citycenteriin avataan uusi Sushibar + Wine

Lisää sushia ydinkeskustaan!

Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm.
Matti Sarkkinen ja Anders Westerholm.

Supersuosittu helsinkiläinen sushiravintola Sushibar + Wine avaa joulukuussa uuden ravintolan uusitun Citycenterin toiseen kerrokseen.

"Olemme puhuneet pitkään kantistemme kanssa, että ihan ydinkeskustassa pitäisi olla Sushibar+Wine. Tehtävä oli helpommin sanottu kun tehty, ja etsimme oikeaa sijaintia pitkään. Aivan keskeltä kaupunkia löysimme vihdoin paikan, johon pystymme luomaan ihan oman tunnelman. Isot, lattiasta kattoon aukeavat ikkunat muistuttavat paljon Uudenmaankadun tilaamme ja avaavat upean näkymän Saarisen pihan urbaaniin sykkeeseeen”, kertoo Anders Westerholm, Sushibar + Winen toinen omistajista.

Sushibar + Wine on jo kahdeksanvuotias ravintolakonsepti, ja ravintoloita on toistaiseksi kolme: Uudenmaankadun ja Annankadun kulmassa, Fredrikinkadulla Kampintorin kohdalla sekä kulttuurikeskus Korjaamon tiloissa. Sushit tehdään tilauksesta käsin, eikä Fredan ja Uudenmaankadun ravintoloihin voi tehdä pöytävarauksia. Siksi jonot saattavat joskus ruuhkassa venyä pitkiksi. Uusi ravintola tulee siis tarpeeseen.

Uuden raflan sijainnilla on ainakin Westerholmille erityinen merkitys.

”Citykäytävä oli mulle nuoruudessa tosi tärkeä paikka. Se oli tällaiselle hiphopparille kaiken toiminnan keskus ja kulttuurien sulatusuuni. Siellä esimerkiksi me Rähinä Recordsin perustajat kohtasimme ensimmäisen kerran. En voinut edes kuvitella, että pääsen itse avaamaan tänne ravintolaa", Westerholm sanoo.

Sushibar+Wine Cityyn on saatu Aalto-yliopiston valokuvaustaiteen opiskelijat taideyhteistyökumppaniksi. Myös Uudenmaankadun ravintolassa on vaihtuvia graafisen suunnittelun opiskelijoiden näyttelyitä.

”Haluamme että vierailu Sushibar + Wine City:ssä pysäyttää arjen kiireen kauniin valokuvan tavoin”, toinen omistaja Matti Sarkkinen sanoo.

Uusi Sushibar + Wine City -ravintola avataan Citycenterin toiseen kerrokseen joulukuussa 2017. 

1 kommentti

Skule Stadista

6.10.2017 22:00

Hienoa ja upeaa. Teillä on upea henkilökunta. Kiitos Kaisa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi