#citytyyli: modernin ihmisen tapa esitellä tyyliään

Kaikkien fashionistojen, hypebeastien ja lolitojen uusi bestis.

Vuosikausia jokaisen pukeutumisesta kiinnostuneen suurin unelma oli päästä kuvatuksi Hel-looksiin. Muotiportaalin sivuille napatuksi tuleminen kuitenkin vaati planeettojen järjestäytymistä siten, että sattui ykköset päällä oikeaan paikkaan oikeaan aikaan.

Muotiblogi oli aikoinaan relevantti tapa tuoda erinomaista makuaan muiden nähtäville. Nykyään päivän asuja esittelevä blogi kuitenkin tuntuu suunnilleen yhtä modernilta kuin milleniumin alun henkilökohtaiset kotisivut .midi-formaattisine taustabiiseineen.

 

Asiat kodillaan tässä: myriadi. @christinamavrakis #citytyyli

A post shared by @citytyyli on

Mikä sitten on post-muotiblogimaailman fashionistojen, hypebeastien ja lolitojen paras tapa kerätä ansaitsemansa kiitos ja kunnia pysäyttävästä asusta? Enter #citytyyli.

Citytyyli kerää Suomen parhaiten pukeutuneen jengin yhteen paikkaan. Mukaan pääse kuka tahansa yksinkertaisesti tägäämällä asukuvansa Instagramissa #citytyyli. Viikon viisi parasta, eli Suomen crème de la crème, kerätään joka perjantai Cityn sivuille. Näistä viidestä paras palkitaan. Koska kyseessä on viikon hypein asu, palkinnot ovat tarkkaan harkittuja, vaihtuvia ja relevantteja. Ämpäreitä ei siis ole odotettavissa (ellei Supreme sellaisia droppaa).

 

Trust me, kaikki näyttää tältä ennen vuoden loppua. @lauriyuhani #citytyyli

A post shared by @citytyyli on

Instagramilla on kepeät 600 miljoonaa käyttäjää kuukaudessa. Sen seurauksena se on tällä hetkellä tärkein alusta niin oman tyylin esittelylle kuin inspiraation löytämisellekin.

Maailman tahti jatkaa kiristymistään, jolloin uusien seurattavien etsimiselle ja itsensä promoamiselle jää alati vähemmän aikaa, #citytyyli to the rescue. 

Tsekkaa citytyyli Instagramissa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi