Darude ja Angry Birds tuottivat yhdessä biisin

Huippusuosittu Sandstorm-kappale sai pelimäisen päivityksen.

Kuva: Darude Sandstorm / youtube

Peliyhtiö Rovio ja suomalainen DJ ja tuottaja Ville "Darude" Virtanen lyöttäytyivät yhteen musiikin voimin. Yli 16 vuotta sitten julkaistu Sandstorm-kappale on Daruden läpimurtohitti, jonka kaikki tietävät. Nyt biisi on saanut uusia soundeja, kun trance-DJ aloitti yhteistyön Angry Birdsin päämajan kanssa. Yhteistyöstä syntyi The Mighty League -kappale, joka on remix Sandstormille ja toimii tunnarikappaleena pelin päivitykselle, joka on Rovion sanojen mukaan suurin päivitys koskaan.

Päivitys koskee 2009 julkaistun Angry Birds Originalin päivitystä. Peliuudistus tuo mukanaan pääsyn uuteen The Mighty Leagueen suoraan pelin aulasta. Näkymään avautuu kolme uutta pelikenttää päivässä. Lisäkenttiä voi ostaa kaupasta, mutta halvemmaksi tulee odottaa seuraavaan päivään, jolloin uudet kentät taas aukeavat. The Mighty League Anthem (Sandstorm remix) -kappale toimii pelin tunnarina.

Biisi saattaa jakaa kuuntelijoiden mielipiteet kahtia. Darudea 90-luvun loppupuolella fanittaneille kappale saattaa kuulostaa pelimäiseltä pimputukselta. Nykynuorten keskuudessa tämän kaltainen musiikki ottaa helpommin paikan soittolistoilta.

"Mikä parempaa, kuin päivittää yksi suomalainen klassikko toisen kera? Daruden Sandstorm ja alkuperäinen Angry Birds sopivat yhteen kuin keskiyön aurinko ja lakritsijäätelö," sanoo Rovion pelijohtaja Wilhelm Taht.

Musavideo on pelin traileri, ja siinä seikkailevat vihaiset linnut sekä pahat vihreät possut. Trailerissa nähdään alkuperäisen musiikkivideon tapahtumia animoitujen lintujen tulkitsemana.

Kumpi on parempi, alkuperäinen vai remix?

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi