Demo vie Michelin-laatunsa Tampereelle

Helsinkiläisravintola toteuttaa pop up -piipahduksensa yhteistyössä tamperelaisen ravinteli Berthan kanssa.

Demo raahaa kattilansa Tampereelle.
Demo raahaa kattilansa Tampereelle.

Keskikesän helteet tuovat mukanaan myös kävijäkadon Helsingin fine dining -paikkoihin ja monet ravintolat viettävätkin kesälomia heinäkuussa. Näin myös ravintola Demo, jonka väki lomailee heinäkuun puolesta välistä elokuun viidenteen. Sitä ennen Demo pakkaa kuitenkin kamansa ja lähtee pikavisiitille Tampereelle.

Demo toteuttaa yhteistyössä ravinteli Berthan kanssa pop up -ravintolan, joka tarjoilee tamperelaisille huippulaatua 2.-13. heinäkuuta Berthan tiloissa, Rautatiekadulla. Ideana on järjestää kaksi kattausta päivässä, joista ensimmäinen alkaa jo neljältä ja toinen puoli kahdeksalta.

Herkuttelijoille tarjotaan viiden ruokalajin keittiömestarin menua. Erillistä á la cartea ei ole, koska molemmat ravintolat toimivat normaalistikin menu-ajattelulla. Tarkoituksena on kerätä mahdollisimman paljon raaka-aineita lähialueen tuottajilta. Menun hinta on varsin maltillinen, 62 euroa.

Demo roudaa mukanaan myös omat sommelierit, jotka pitävät huolen, että viinivalinnat osuvat kohdilleen. Luvassa sopivaa täydennystä menuihin sekä yksittäisiä hemiä ja kellarin aarteita.

Pöytävarauksia voi kysellä Demon kautta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi