Dennis luo kulttuuria Turussa

Dennis on Turun kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi tuonut tarjolle erityisen menun.

Dennis lahjoittaa jokaisesta kulttuurimenuannoksesta tai pizzasta 50 senttiä sairaalaklovneille.
Dennis lahjoittaa jokaisesta kulttuurimenuannoksesta tai pizzasta 50 senttiä sairaalaklovneille.

Dennis luo kulttuuria

Ristorante Dennis on Turun kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi tuonut tarjolle erityisen kulttuurimenun. Turkulaisen ravintolakulttuurin kivijalka tarjoaa lähialueiden herkuista koottua menua Linnakadun Denniksessä koko vuoden ajan. Menuun voi itse valita yhden mieleisensä alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Joka kategoriassa on kolme vaihtoehtoa. Tarjolla on myös kaksi erityistä kulttuuripizzaa, joissa maistuvat silakat ja lähialueen lammas.
Ristorante Dennis, Linnankatu 17, Kulttuurimenu 24 e

ED virvoitusjuomana

ED Scizzo Light yhdistää virvoitusjuoman maun ja energiajuoman piristävyyden. Juoman piristävä vaikutus pohjautuu kofeiiniin, eikä siinä ole muita energiajuomille tyypillisiä aineita, kuten tauriinia tai guaranaa.

Vehnää koulusta

Vuoden ensimmäinen erä Panimoravintola Koulun Vehnäolutta on valmistunut. Olut on ollut jokakesäinen janonsammuttaja jo vuodesta 1998. Yleensä Vehnäolut on otettu myyntiin vasta vappuna, mutta tänä vuonna Koulu päätti aloittaa kesän jo maaliskuussa.
Panimoravintola Koulu, Eerikinkatu 18

Rhino valopihalle

Intialaista ja nepalilaista ruokaa tarjoileva Restaurant Rhino on avannut ovensa valopihalla. Lounaan ja à la carten lisäksi ravintola suunnittelee myös catering-toiminnan aloittamista. Rhino tarjoaa kymmenen prosentin alennuksen opiskelijoille ja annoksen mukaan ottaville.
Rhino, Kauppiaskatu 9a

Kanaa sunnuntaina

Kanaravintola Birdie on jatkossa auki myös sunnuntaisin. Pyhäpäivinä ravintola tarjoilee muun muassa brunssia, wingsejä, ribsejä ja birdien special-ruokia joihin kuuluu esimerkiksi tiikeriravunpyrstöistä ja härän fileestä tehty Surf & Turf. Birdie on sunnuntaisin auki kello 12–18.
Kanaravintola Birdie, Käsityöläiskatu 5

Antilooppia Aztecassa

Meksikolainen ravintola Cantina Azteca uudistaa ruokalistansa neljännen vuosipäivän kunniaksi 22.3. Ravintolan uudelle listalle tulee eksoottisia annoksia kuten chili-solmarinoitua antilooppia banaanikastikkeella sekä tequilassa haudutettua karitsaa.
Cantina Azteca, Eerikinkatu 8

Amarillo vaihtaa listansa

Amarillo uusii ruokalistansa ja jatkaa tuorein eväin maaliskuun lopussa. Uuden menun myötä Amarillo palaa juurilleen mausteisiin makuihin ja rosoiseen texmex-ruokaan. Makunystyröitä voi käydä hivelemässä 22.3. alkaen.
Amarillo, Aurakatu 5

Turku Siljalla

Kulttuuripääkaupunkivuoden kunniaksi Silja Europalla tarjoillaan neljä ruokalajia ja viiniä sisältävää Wine & Dine Turku 2011 -menua. Menulla on mm. saariston kaloja, turkulaista perinnemakkaraa ja mesimarjoja. Menu juomineen 68 euroa toukokuun loppuun saakka.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi