Die Antwoord julkaisee neljännen albuminsa

Suomessakin keikkaillut eteläafrikkalainen kaksikko julkaisee uuden levynsä syyskuussa.

Kuva: Die Antwoord - Ugly Boy Youtube

Eteläafrikkalainen Die Antwoord julkaisee uuden pitkäsoiton, joka on järjestyksessään yhtyeen neljäs studioalbumi. Mielipuolisesti ihanaan ja outoon kokoonpanoon kuuluu Ninja, Yo-landi Vi$$er ja tuottaja GOD (entiseltä nimeltään DJ Hi-Tek).

Syyskuun 16. päivä julkaistava studioalbumi on vaihtanut nimeään useaan otteeseen. Lopulta se sai nimekseen Mount Ninji & Da Nice Time Kid. Albumin single Banana Brain on kuunneltavissa Youtubessa.

Oletettavissa on kaksikolle tyypillisen oudon, mielipuolisen ja karun linjan jatke, mutta kuuleman mukaan levyn viimeistelyvaiheessa kappaleista nousi esiin vihvahteita myös lämpimästä tunnelmasta. Välillä esiin tulvi herkkä ja toisinaan romanttinen, rohkea ja mystinen tunnelma. Jäämme innolla odottamaan, mitä näin erikoinen kokoonpano on saanut aikaan.

Yhtye nähtiin ensimmäisen kerran Suomessa vuonna 2011, jolloin lämpimästä Kapkaupungista kylmään Pohjolaan saapunut yhtye toimi Linkin Parkin lämmittelijänä. Vuonna 2014 Die Antwoord esiintyi räjähtävän valoshown kera Flow-festivaalilla ja sittemmin myös viime vuoden Provinssissa.

Yhtyeen jäsenet Ninja ja Yo-Landi ovat tuttuja myös vuoden 2015 tieteiselokuvasta nimeltä Chappie.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi