Double smash, vegaaninen vai halloumilla? Burgerboom sykkii SYÖ!-viikoilla suussasulavilla burgereilla

Lukuisat helsinkiläisravintolat tarjoilevat suosikkeja ja uusia makuja jokaisen burgerirakastajan mieleen.

SYÖ!-viikoilla mukana myös Burgers & Wine Tripla
SYÖ!-viikoilla mukana myös Burgers & Wine Tripla

SYÖ!-viikot ovat jo vauhdilla käynnissä, ja kahden viikon kampanjan burgerivaihtoehdoista on valita vaikka viikon jokaiselle päivälle. Burgereiden kasvava suosio näkyy myös elokuun SYÖ!-viikkojen tarjonnassa. Yleisön toiveesta tarjolla on taas entistä maukkaampia burgerivaihtoehtoja nautittavaksi kampanjahintaan. Ja jos ei illallisseuralaisen burgerihammasta kolota, löytyy yli 260 kampanja-annoksen joukosta myös wingsejä.

Vegaanista vai smash-burgeria? 

Vegeherkkujen ystävät ilahtuvat taatusti Junk y Veganin herkullisista vegaanisista burgereista voit valita yrttimarinoidun portobello burgerin tai Beyond meat-täytteisen väliltä. Burger annokset tarjoillaan sipulirenkaiden kanssa. Junkyssä kaikki annokset ovat täysin vegaanisia ja kampanjatarjoukset löytyvät niin Kallion kuin Sanomatalon ravintolasta. 

Trendikkäitä smash-burgeria etsiessä kannattaa suunnata palkittuun Burgers & Wine -ravintolaan nauttimaan klassikko tupla smashista tai Speakeasyyn texmex-burgerin äärelle. Triplan Burgers & Winen tuplasmash tarjoillaan maukkaalla chili-bearnaisemajoneesilla ja vaihtoehtona on myös ihastuttava mustavalkosipulimajoneesilla höystetty Black Gold Burger.

Naughty Brgrin burgereita pääset nauttimaan myös SYÖ!-viikoilla edullisempaan kampanjahintaan
Naughty Brgrin burgereita pääset nauttimaan myös SYÖ!-viikoilla edullisempaan kampanjahintaan

Naughty BRGR:n klassikkoburgereista ovat mukana NYC Cheese, pekonirakastajien Back to Bacon sekä Naughty. Naughty herkulliset klassikkoburgerit tarjoillaan Crispy Friesien kera ja burgereissa käytetään 100% rotukarjan pihviä. Burgerit voi tilata gluteenittomana pyydettäessä. 

Klassikkoja ja suosikkeja mukana

Teurastamon Portin Roslund tarjoaa SYÖ!-viikoilla herkullista American Burgeria, joka on valmistettu Kanniston leipomon briossiin. Premium-kanansiivistään tunnettu Pretty Boy Wingerin on lähtenyt mukaan burgerisceneen ja on kampanjaviikoilla myös mukana. Heidän Soul Burger on kostutettu upealla korealaistyylisellä Soul survivor -kastikkeella ja gochujang-majoneesilla.

Konttiravintola Mortonin burgerit ovat olleet tarjolla Helsingissä vuodesta 2020.
Konttiravintola Mortonin burgerit ovat olleet tarjolla Helsingissä vuodesta 2020.

Ruoholahden ja Kampin välimaastoon sijoittuva konttiravintola Morton tarjoilee talonsa kestosuosikkia Delaware Burgeria kampanjahintaan upeassa merellisessä, urbaani miljöössä. Burgerien lisäksi tarjolla on myös suosittuja salaattiannoksia, joita pääsee nauttimaan myös kontin katolle rakennetulle aurinkoterassille. 

SYÖ!-viikkojen ravintolatarjontaan ja lisätietoihin voi tutustua täältä
 

LUE MYÖS: Ryntäys uudistuneeseen ravintolakampanjaan: Tässä ovat pääkaupunkiseudun lähes sata SYÖ!-ravintolaa

 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi