Down By The Laituri -festivaali Turussa

Tänä vuonna festivaali tarjoaa maksuttoman ja ikärajattoman alueen ja Champagne in the Sky -noston.

Tällä viikolla Turkuun on luvattu festarihuumaa, kun Down By The Laituri -festivaali järjestetään 27.- 20. heinäkuuta. Uudistettua DBTL-festivaalia voi jo kutsua perinteiseksi Turun festivaaliksi, sillä festari käynnistettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 1988, ja vakiintunut melkein joka vuosi järjestettäväksi tapahtumaksi.

Tämän vuoden DBTL tuo mukanaan uusia tuulia. Festari on vaihtanut kotiosoitteensa Paavo Nurmen puiston Yläkentälle ja uutuutena on myös maksuton alue, johon ei ole ikärajaa. Maksuttomalla alueella voi kävijät päästä taivaisiin, kirjaimellisesti. Champagne in the Sky vierailee alueella festareiden ajan ja nostaa halukkaat asiakkaat 50 metrin korkeuksiin puolen tunnin ajaksi.

Festivaalien avajaispäivä on aikaisempiin vuosiin verrattuna poikkeuksellinen. Keskiviikkona 27. heinäkuuta festivaalitunnelma rakennetaan kaupungille ja DBTL laskeutuu ravintoloihin ja yökerhoihin.

Torstaina avataan Paavo Nurmen puiston Yläkentän portit ja estradilla illan aikana rokkaavat Sanni, Kaija Koo, Popeda ja Eppu Normaali. Perjantaina yleisön eteen nousevat Roope Salminen & Koirat, Matti & Teppo, Menneisyyden Vangit, Ressu & Jussi ja Yö. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina esiintymisvuoron saavat Wake the Nations, Neljänsuora, Paula Koivuniemi, Juha Tapio ja Jari Sillanpää. Tarkemmat päiväkohtaiset esiintymisajat nähtävillä tapahtuman nettisivuilla.

Down By The Laituri -festivaali 27. - 30. heinäkuuta, Paavo Nurmen puiston Yläkenttä, Turku.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi