Eat.fi:n parhaat: Ravintola Nuur

Ravintola Nuur on sukellus syyrialaiseen keittiöön Kontulan ostarilla.

Kontulan ostarilla sijaitsevaa ravintola Nuuria kiitellään hyvästä hinta-laatusuhteesta ja kasvisruokailijat huomioivasta menusta. Syyrialaista ruokaa tarjoavan ravintolan hinnat sisältävät lisäksi kivan yllätyksen: hintaan sisältyvän alkupalan, eli höyryävää linssikeittoa, leipää ja dippailulautasen. Ravintola onkin saanut 4,5 tähteä viidestä ravintoloiden arvostelusivusto Eat.fi:ssä. Ystävällinen, huomioiva asiakaspalvelu kruunaa ruokailuhetken.

28 vuotta chefinä toiminut keittiömestari Tarek Shawaf arvostaa käsintekemisen perinnettä, ja kaikki raaka-aineet tulevat Nuurin keittiöön tuoreina ja käsittelemättöminä. Lisäksi Nuur panostaa kasvisannoksiin, ja listaan on pian tulossa peräti yli kymmenen uutta ruokaa, joista moni on myös kasvissyöjille sopiva.

"Menumme edustaa vain murto-osaa syyrialaisen keittiön antimista", kertoo Shawaf. Listalta hänen on vaikea valita omaa suosikkiaan, mutta erilaiset lihavartaat ovat syyrialaisen keittiön ytimessä. Listalta löytyy esimerkiksi kana-, kebabliha- ja lammasvartaita perinteisesti joko riisilisukkeella, tai ranskalaisilla. 

Uudistunut Eat.fi on paras paikka antaa omalle suosikkiravintolalle ansaittua tunnustusta ja löytää uusia ravintoloita rehellisten asiakasarvioiden perusteella.

Tutustu uuteen Eat.fi-sivustoon ja jätä arvostelu! Kaikkien lokakuun loppuun mennessä arvostelun kirjoittaneiden kesken arvotaan ravintolalahjakortteja.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi