Ei pelkkä krapulapäivän ruoka! Huippukokki Teemu Laurellin uusi ravintola Holy Døner nostaa kebabin uudelle tasolle

Tv:stäkin tuttu kokki ja ravintoloitsija on avannut uuden döner-ravintolan Helsinkiin.

Teemu Laurell tunnetaan muun muassa useiden fine dining -ravintoloiden taustalta.
Teemu Laurell tunnetaan muun muassa useiden fine dining -ravintoloiden taustalta. Kuva: Samuli Vienola
  • Mikä: Döner-ravintola
  • Missä: Uudenmaankatu 9, Helsinki
  • Mitä: Parempaa kebabia

Useasta TV-ohjelmasta ja muun muassa ravintola Shelteristä tunnettu ravintoloitsija Teemu Laurell on avannut uuden döner-ravintolan Helsinkiin. Perinteisiin suomalaisiin kebab-ravintoloihin verrattuna Holy Døner tekee selvän pesäeron muihin brändillään ja leikittelevällä ruoallaan.

Laurellin mukaan kebab nähdään aivan syyttä pelkästään myöhäisillan ja krapulapäivän ruokana.

"Nyt on aika esitellä korkealaatuinen döner suomalaisille. Döner on erinomaista ruokaa, joka sopii päivän jokaiseen hetkeen. Se on suorastaan taivaallista", ravintoloitsija Laurell kertoo.

Tämä näkyy vahvasti uuden ravintolan brändissä, jossa döner kuvataan pyhänä ja taivaallisena hahmona, eräänlaisena pikaruoan vapahtajana.

"Nyt on aika iskeä"

Laurell on tunnettu aiemmin varsinkin fine dining -ravintoloiden parista ja miehen ensimmäinen ruokakirja, Teemun pöydässä (Otava 2021), ilmestyi juuri. Laurell kertoo haaveilleensa jo pitkään työskentelystä rennomman ruoan parissa ja onkin äärimmäisen innoissaan, kun mahdollisuus pitkäaikaisen unelman toteuttamiseen avautui Holy Dønerin muodossa.

"Korona on tehnyt jo tarpeeksi tuhojaan ravintola-alalle. Nyt on aika iskeä vastaan", Laurell kertoo.

Kuva: Holy Døner

Holy Døner ei tyydy päivittämään ainoastaan Suomen kebab-ravintolakulttuuria, vaan se näkee uudistamista koko pikaruokaloiden perinteisessä konseptissa. Laurell ja muu Holy Dønerin tiimi nostaakin usein sivuosaan jäävän jälkiruoan dönerin rinnalle pyhään kokonaisuuteen. Ravintolan asiakkaat pääsevät nautiskelemaan ruoka-annosten lisäksi itse tehtyä gelatoa.

Uudessa ravintolassa ovat mukana myös ravintola Gaijinissa, Boulevard Socialissa ja Shelterissä keittiömestarina toiminut Erol Özdemir sekä aiemmin mm. Ropo Capitalin johtoryhmässä työskennellyt Sami Pyylampi, joka toimii Holy Dønerin toimitusjohtajana.

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 00:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi