Eiran Sandron ovet ovat auki!

Kallion helmi luottaa samaan konseptiin myös Eirassa.

Eiran Sandro näyttää freesiltä.
Eiran Sandro näyttää freesiltä. Kuva: Sandro / Facebook

Eiran Sandro sai ovensa auki ja lounastarjoilu on parhaillaan käynnissä. Entisen ravintola Mange Sudin tiloissa Tehtaankatu 34:ssa avannut Sandro luottaa Eirassa samaan ghetto fabulous -konseptiin, vaikka Eiran profiili poikkeaa reilusti Kallion meiningistä. Hinnat eivät nouse ja pohjoisafrikkalaiset maut tuoreista raaka-aineista jylläävät.

Sandro voitti Cityn Suuren ravintolaäänestyksen peräti kolmessa merkittävässä kategoriassa. Kallion Sandro palkittiin parhaasta ruoasta, parhaasta brunssista ja parhaasta etnisesta paikasta. Etenkin Sandron vegebrunssi saa jatkuvasti hehkutusta somessa.

Sandron ei ole tarkoitus jumittua paikalleen, vaikka konsepti toimii.

“Jos joku kysyisi, mikä on meidän yksi salaisuus, sanoisin, että se, että me reagoidaan tosi nopeasti. Me kuunnellaan ja se on äärimmäisen tärkeätä”, sanoi yksi Hicham Mountassir, yksi neljästä Sandron ravintoloitsijasta kesällä.

“Vastaamme koko ajan siihen, mitä ihmiset haluavat. Hinta-laatusuhde on myös tärkeä. Jos tarjoat vain koristeet ja se maksaa hunajaa, asiakkaalle jää huono maku. Laskemme tarkkaan mikä kate meille jää. Salaisuus on siinä, että paikka on täynnä koko ajan. Annetaan mieluummin vähän ekstraa, kuin yritetään ottaa iso kate yksittäisiltä ihmisiltä. Silloin asiakkaat viihtyvät paremmin ja pystyvät esimerkiksi juomaan enemmän”, Mountassir jatkoi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi