Ekodesign taipuu moneksi Kierrätystehtaassa

Tapahtuma keräsi viime vuonna noin 10 000 kävijää.

Kierrätystehtaan vetonaula on ilmaistori, jossa tavara vaihtaa omistajaa veloituksetta.
Kierrätystehtaan vetonaula on ilmaistori, jossa tavara vaihtaa omistajaa veloituksetta.

Seitsemättä kertaa järjestettävää Kierrätystehdasta voi pitää jo varmana kevään merkkinä. Suomen suurin ekotapahtuma valtaa Helsingin Kaapelitehtaan 26.-27. huhtikuuta. Tavoitteena on tarjota kävijöille mahdollisimman kattavasti tietoa ja mahdollisuuksia liittyen ekologiseen ja vastuulliseen kuluttamiseen.

Tapahtumaan on ilmoittautunut mukaan peräti 70 näytteilleasettajaa. Tänä vuonna Kierrätystehdas toivottaa tervetulleiksi myös vintage- ja second hand -alan toimijat. Mukana ovat muun muassa Ekotavaratalo Ekotin, INTOA design, Kätkö Vintage, käytettyjä juhla- ja hääpukuja myyvä Lovebirds ja MUKA VA.

Ohjelmassa on luvassa työpajoja, muotinäytöksiä sekä suosittu "tuo tai vie" -periaatteella toimiva ilmaistori. Kaupunkiverstaan järjestämään tarra- ja painatuspajaan on vapaa pääsy. Fillarinhuoltopiste palvelee koko tapahtumaviikonlopun ajan Kaapelitehtaan sisäpihalla. Ompelupajassa tuunataan vanhasta uutta ja puretaan t-paitoja trashionista Outi Pyyn opastuksella.

Kierrätystehtaan yhteydessä järjestetään myös Pro luonnonkosmetiikka ry:n luotsaaman Luonnonkaunis -tapahtuma, jonka tapahtumapaikkana toimivat Kaapelitehtaan Puristamo ja Valssaamo.

Kierrätystehdas 26.-27.4. Kaapelitehtaalla. Vapaa pääsy. Lisätietoa tapahtuman nettisivuilta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi