Ellie Goulding ei saavukaan Suomeen

Maailmanluokan tähden Ellie Gouldingin oli tarkoitus esiintyä Ilosaarirockissa.

Kuva: Arttu Kokkonen

Brittilaulaja Ellie Goulding on joutunut perumaan tulevat keikkansa terveyssyihin vedoten. Myös suunniteltu esiintyminen Joensuun Ilosaarirockissa tämän viikon lauantaina 16. heinäkuuta on peruuntunut. Ilosaarirock etsii uutta esiintyjää festivaalin lauantaille.

"Todella ikävä uutinen, varsinkin Ellien faneille, jotka ovat odottaneet keikkaa kovasti. Yritämme saada kiinnitettyä lauantaille kansainvälisen artistin. Tällä aikataululla se ei ole helppoa, varsinkin kun kyseessä vilkkaan festarisesongin lauantai, mutta teemme kaikkemme asian eteen, toteaa Ilosaarirockin ohjelmapäällikkö Panu Hattunen.

"Pahoittelen, etten voi olla kanssanne tänä viikonloppuna. Olen huonovointinen ja minua neuvottiin olemaan lentämättä. Olin innoissani keikasta ja toivon pystyväni osallistua ensi vuonna", Goulding kommentoi peruutusta Ilosaarirockille.

Goulding on jo toinen huipputähti, ketä ei nähdäkään Suomessa tänä kesänä. Aikaisemmin jenkkiräppäri Mac Miller joutui perumaan koko Euroopan konsertinsa ja sen myötä myös Suomessa järjestetyn Summer Up -festareiden keikan.

Ilosaarirock Joensuun Laulurinteellä tulevana viikonloppuna 15.- 17. heinäkuuta. Festivaalilla esiintyvät muun muassa Volbeat (Denmark), The 1975 (UK), Skepta (UK), Propagandhi (CAN), Wolf Alice (UK), Paradise Lost (UK), Haken (UK), Frank Carter & The Rattlesnakes (UK), TesseracT (UK), Cheek, Antti Tuisku, JVG, J. Karjalainen, Stam1na ja Amorphis.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi