Esittelyssä SYÖ!-viikkojen uutuusravintolat – mukana kaksikymmentä kiinnostavaa tulokasta

SYÖ!-viikkojen ensikertalaiset parrasvaloissa.

SYÖ!-viikkoja vietetään 27.1. - 9.2.2023
SYÖ!-viikkoja vietetään 27.1. - 9.2.2023 Kuva: City
Kuluvan vuoden ensimmäiset suositut SYÖ!-viikot käynnistyivät tammikuun 27. päivä kymmenessä kaupungissa ympäri Suomen ja ne jatkuvat aina helmikuun 9. päivään saakka. Mukana kampanjaviikoilla on yhteensä 133 erilaista ruokaravintolaa, joista peräti kaksikymmentä on SYÖ!-viikkojen ensikertalaisia. Tälläkin kertaa kampanjaviikot tarjoavat tutumpien makujen lisäksi myös paljon uusia makuelämyksiä houkuttelevaan kahdentoista euron kampanjahintaan.
 

20 X SYÖ-VIIKKOJEN UUTUUSRAVINTOLAT

BUNIT (HELSINKI & ESPOO)

Helsingin Kampissa ja Espoon Tapiolassa sijaitseva aasialaishenkinen Bunit tarjoaa raikkaita salaattibowleja, maukkaita nuudeliannoksia sekä herkullisia baobuneja, joita voidaan kutsua ravintolan lippulaivatuotteeksi. Jälkimmäisenä mainitut ovat aasialaisia höyrysämpylöitä runsaiden täytteiden kera, joita on saatavilla niin liha- kuin vegevaihtoehtonakin.

SYÖ!-viikkojen ajan on saatavilla kahdellatoista eurolla joko herkullinen nuudeliannos friteeratun porsaankyljen kera tai vaihtoehtoisesti kana- tai kasvisbunitrio.

 

BEAKY BASTERD & CO (HELSINKI)

Välimerellistä henkeä huokuva, Katajanokan sydämessä sijaitseva korttelibaari Beaky Basterd & Co valmistaa rakkaudella tehtyä baariruokaa laadukkaita kyytipoikia unohtamatta.

SYÖ!-viikoilla kahdellatoista eurolla on saatavilla kaksi Beakyn itsetehtyä pitaleipää joko kasviksilla, lihalla tai merenelävillä täytettynä lisukkeiden kera.

 

OUTRUN CAFE (HELSINKI)

Pasilassa sijaitseva Outrun Cafe tunnetaan ainutlaatuisesta retrofuturistisesta sisutuksestaan, jonka innoittajana on toiminut synthwavemusiikin estetiikka. Kahvila tarjoaa vegaanisia ja gluteenittomia leivoksia sekä italialaisia arancinia, jotka ovat täytettyjä, korppujauholla kuorrutettuja ja friteerattuja riisipalloja, joiden sisällä on perinteistä sisilialaista ruokaa.

SYÖ!-viikoilla kahdellatoista eurolla on saatavilla arancinia joko lihalla, juustolla, kasviksilla tai merenelävillä täytettynä kastikkeen kera. Tarjolla olevista annosvaihtoehdoista riippuen, on arancinin kaveriksi mahdollista valita joko suolaisia leivoksia, mocktail tai alkoholipitoinen virvoke.

 

TISLE (TAMPERE)

Tisle on upea Tampereen ytimessä sijaitseva gastrobar, jossa kohtaavat vieraavaraisuus, maukkaat cocktailit sekä rento ja tasokas ruoka. Tisle tarjoaa niin paikallisista kuin pohjoismaisistakin raaka-aineista valmistettuja herkkuja joko pieneen tai suurempaankin nälkään.

SYÖ!-viikoilla kahdellatoista eurolla on saatavilla joko kotimaisesta hauesta valmistettu Fish & Chips, Tisleen Burger naudanliha- tai punajuuripihvillä tai vaihtoehtoisesti merenelävillä, porsaanlihalla tai kasviksilla täytetty baobun.

 

SLICEMONGER (TAMPERE)

Rennon tyylikäs Slicemonger sijaitsee Tampereen Kalevassa, jossa valmistetaan Suomen ensimmäistä aitoa New York -tyylistä pizzaa. Herkullisten pizzojen salaisuus piilee alusta saakka itsetehdyssä taikinassa ja pitkään hiotussa reseptiikassa. Tarjolla maukkaan pizzan kyytipojaksi on joko maailman suurimman pienpanimon Brooklyn Breweryn tuotteita tai vaihtoehtoisesti alkoholittomia virvokkeita. 

SYÖ!-viikoilla kahdellatoista eurolla on tarjolla joko kaksi vapaavalintaista pienempää pizzaslicea tai yksi vapaavalintainen jättikokoinen pizzaslice Coca-Colan ja dipin kera.

 

PANCHO VILLA (KERAVA, ESPOO & TURKU)

Tampereen Tammelasta 2000-luvun alussa suuren yleisön tietoisuuteen ponnahtanut Pancho Villa on suomalainen ravintolaketju, joka tarjoaa sekä meksikolaista ruokaa että meksikolaistyyppistä ruokaa. Ensimmäistä kertaa SYÖ!-viikoilla Pancho Villan ravintoloista ovat mukana Kerava, Espoon Lippulaiva ja Turun Skanssi.

SYÖ!-viikkojen ajan kaikista edellä mainituista Pancho Villan ravintoloista on saatavilla kahdellatoista eurolla joko juusto- tai kasvishampurilainen dipin ja valitsemasi bataatti- tai perunalisukkeen kera.

 

WANHA RAHTILAIVA (TURKU)

Turussa sijaitseva Wanha Rahtilaiva eli kavereiden kesken Rahtis, on viihtyisä ja rento seurusteluravintola. Rahtis tarjoaa korkealuokkaisen olut- ja siiderivalikoiman lisäksi myös herkullisen grillimenun, josta löytyvät maukkaat vaihtoehdot niin kasvis- kuin lihansyöjillekin.

SYÖ!-viikkojen ajan Rahtiksesta on saatavilla kahdellatoista eurolla joko herkullinen juusto- tai vuohenjuustoburgeri.

 

RAVINTOLA HÄMEENTIE (HELSINKI)

Ravintola Hämeentie on Helsingin Kalliossa sijaitseva seurustelu- ja ruokaravintola, jonka keittiössä paistuvat maankuulut käsintehdyt Bites Burgerin hampurilaiset niin vege- kuin lihavaihtoehtonakin. Säännöllisesti vaihtuvasta kahdentoista oluthanan valikoimasta löytyvät raikkaat kyytipojat burgerin seuraksi jokaiseen makuun.

SYÖ!-viikkojen ajan saatavilla kahdellatoista eurolla dipin ja ranskalaisten kera kaksi erilaista burgerivaihtoehtoa joko Green Standard liharuokaa rakastaville tai vaihtoehtoisesti Green Vege Standard kasvisruoan ystäville.


Alla listattuna muut SYÖ!-viikoilla mukana olevat ensikertalaiset:

Bali Brunch Redi, Helsinki
Fat Lizard Helsinki City, Helsinki
Naughty BRGR, Seinäjoki
Ravintola Darshan, Helsinki
Ravintola Mashiro, Helsinki
Royal Nepal, Vantaa
Sen Viêt Vegan Restaurant, Helsinki
SKAAL, Turku
Zaap Isan Thai Street Food, Helsinki
Sport & Bar Koppi, Tampere

HUOM! Kaikki ensikertalaiset ja muut SYÖ!-viikoilla mukana olevat ravintolat ja kampanjahintaiset annokset löytyvät täältä!

1 kommentti

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi