Espoo ja Vantaa SYÖvät TAAS!

Helsingin yli 50 ravintolan lisäksi myös Espoosta ja Vantaalta löytyy herkullisia vaihtoehtoja SYÖ TAAS! -viikoilla.

Kuva: Ravintola Mozaik

SYÖ TAAS! -viikkoja vietetään pääkaupunkiseudulla 5.–18.6. Katso tästä kooste siitä, mitä kampanjassa on tarjolla Espoossa ja Vantaalla:

Espoolaiset kauppakeskukset panevat parastaan

Espoossa SYÖdään nyt ostoskeskuksissa. Kampanjatarjouksia löytyy Sellosta, Isosta Omenasta, Tapiolan Ainoasta, Kaitaan Liilasta ja Otaniemen A Blocista.

Momotoko tarjoaa tällä kertaa settejä, joihin kuuluu ramen-keittojen lisäksi yakitori-vartaita tai gyozoja. Naughty Brgr:sta saa klassisen Naughtyn lisäksi kokeilunhaluisille sopivan Cuban Fritan sekä Beyond-pihvillä varustetun vegaaniburgerin. O’learys luottaa wingseihin ja burgereihin.

Pohjoiskiinalaista ruokaa tarjoava Biáng! yllättää kampanjan edullisimmalla 8 € Oil spill noodles -tarjouksella, minkä lisäksi ravintolasta saa kaikki kana- ja kasvisannokset kympillä. Ravintola Mozaik on erikoistunut persialaiseen keittiöön ja grilliherkkuihin: SYÖ TAAS! -tarjouksista selviää esimerkiksi, mikä on Ghorme Säbzi. Otaniemen Who The xxxx is Alice tarjoaa kaikki talon pizzat kympillä.

Kuva: Momotoko

Vantaa SYÖ aasialaisia makuja

Vantaalla SYÖ TAAS! -ravintolat tarjoavat makuja Aasian eri suunnista. Jumbossa ja Flamingossa voi nauttia ramenista Momotokossa tai perinteisestä nepalilaisesta ruoasta Aanganissa. Tikkurilasta löytyvä The One Thai Kitchen tarjoaa modernia thaimaalaista ruokaa – ja upeita cocktaileja!

Katso kaikki SYÖ TAAS! -viikkojen ravintolat ja tarjoukset tästä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi