Espoossa SYÖ!dään taas kympillä: Burgeripäivä voi nyt olla vaikka joka päivä!

Tapahtuma on käynnissä 6.-19.11.2020.

Kuva: Naughty Brg

SYÖ!-viikot ovat taas täällä, mikä tarkoittaa sitä, että nyt jos koskaan kannattaa lähteä matalalla kynnyksellä testaamaan eri ravintoloiden tarjontaa. Edullisia, mutta herkullisia, kympin annoksia tarjoilee tällä kertaa kahdeksan espoolaisravintolaa niin kauppakeskuksissa kuin niiden ulkopuolellakin. Mukana olevat ravintolat löydät kätevästi myös kartalta.

Jos ravintoloihin lähteminen mietityttää, ei hätää, sillä kaikki tarjoukset on saatavilla myös take awayna! 

Burgereiden ja siipien ystäviä hemmotellaan

Erityisesti burgereiden ystävien kannattaa olla hereillä, sillä kympin hampurilaistarjouksia löytyy useista eri ravintoloista. 

Sellon ja Ison Omenan Naughty Brg:ssa on kampanjaviikkojen ajan tarjolla kolme eri burgerivaihtoehtoa: sinihomejuustoa ja pekonihilloa sisältävä klassikko “Naughty”, hopeasipulia ja cheddar-aiolia sisältävä “KISS” tai paistettuja herkkusieniä ja parmesan-rosmariiniaiolia sisältävä “Shroom”. Kaikkiin annoksiin sisältyy Crispy Fries -ranut.

Puulla lämpeävällä BBQ-savustimella valmistetut burgerit löydät Smokers Beer & BBQ:sta. Mehevän Smokers Burgerin väliin kätkeytyy pihvin lisäksi vastustamatonta pekonimajoneesia. Myös vegaanit on otettu huomioon, sillä kympin annoksista löytyy myös kikhernepihviä ja vegaanista valkosipulimajoneesia sisältävä Vege Burger. Burgereiden lisäksi kympin annosten listalla on myös Alabama kanasiipiä.

Deliroom Ukkohauesta saat kympillä burgeriannoksen lisäksi falafeleja ja chevrekanaa.
Deliroom Ukkohauesta saat kympillä burgeriannoksen lisäksi falafeleja ja chevrekanaa. Kuva: Deliroom Ukkohauki

Rennosta tunnelmasta tunnettuun Fylla’s Kök & Bar Tapiolaan voi myös saapua nauttimaan maukkaita hampurilaisia. Roslundin pihviä ja cheddarjuustoa sisltävä Original Burger -ateria irtoaa kampanjaviikkojen ajan kympillä. Tässä ravintolassa kannattaa kokeilla myös siipiateriaa, joka sisältää 10 kappaletta siipiä, vihannestikkuja, ranskalaisia ja auradippiä.

Burgeritarjous löytyy myös Niittykummusta sijaitsevasta Deliroom Ukkohauesta. Kympillä saat tästä ravintolasta Cheeseburgerin ranskalaisten kera. Burgerin lisäksi valittavana on chevrekanaa ja falafelpihvejä

Urheilun ystävien kannattaa piipahtaa O’Learys-ravintoloissa, jotka tarjoavat urheilukanavien lisäksi myös katselun lomaan sopivaa syötävää. Kympillä saat Buffalo Wingsejä, Fish & Chipsejä tai Quesadilloja.

Thaimaalaisia ja japanilaisia makuja

Eksoottisempia makuelämyksiä etsivän ei tarvitse pettyä, sillä makumatkalle Bangkokiin pääsee tuoreiden raaka-aineiden, mausteiden ja aitojen thaimaalaisten yrttien avulla ravintola Bangkok 9:ssä. SYÖ! -viikkojen ajan ravintola tarjoaa kaikki kana- tai tofucurryt sekä kana-tai tofuwokit kympillä. Herkullinen valinta on myös ravintolan tapas-valikoima, joka sisältää niin satay kanaa, tulista possua kuin uppopaistettuja wingsejä.

Ravintola Aangan vie puolestaan makumatkalle nepalilaisen ruoan äärelle. Kympin annoksista löytyy valinnanvaraa niin kanan, tofun kuin lampaan ystävillekin. Valittavana on friteerattuja tofupaloja mausteisessa kastikkeessa sisältävä Tofu Chilli, klassinen Chicken Korma tai sipuli-tomaatti-inkiväärikastikkeessa haudutettuja lampaanpaloja sisältävä Lamb Masala.

Kuva: Momotoko

Vaikka marraskuun viimat puhaltavat, Momotko-ravintoloiden ramen-keitot lämmittävät. Kympin tarjouksessa on hienonnettua porsaanlihaa sisältävä tantanmen-ramen sekä soijamaitopohjainen Vege Katsu Ramen. Kolmas tarjousannos on ramen-nuudelista, paistetusta kanan reisipalasta ja teriyaki-kastikkeesta koostuva Shoyu Ramen. 

Näitä herkullisilta kuulostavia tarjouksia ei tarvitse odottaa enää kauaa, sillä SYÖ! -viikot pärähtävät käyntiin perjantaina 6.11.

Tarjoukset voimassa SYÖ! -viikkojen ajan 6.-19.11.2020. Tsekkaa kaikki kympin annokset täältä! Seuraa SYÖ! -viikkoja myös Facebookissa ja Instagramissa

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi