Feel Helsinki täyttää Musiikkitalon taiteella, ruoalla ja viinillä – Tarjoilusta vastaavat huippuluokan keittiömestarit

Uusi Feel Helsinki -festivaali syntyi Taideyliopiston ja Viini-lehden yhteistyön tuloksena.

Feel Helsinki -festivaali täydentää Helsingin monipuolista tapahtumakenttää.
Feel Helsinki -festivaali täydentää Helsingin monipuolista tapahtumakenttää. Kuva: Feel Helsinki

Lauantaina 8. kesäkuuta kannattaa suunnata Musiikkitaloon, sillä tarjolla on hieno kattaus monenlaista ohjelmaa, josta suurin osa on maksutonta.

Ensimmäistä kertaa järjestettävän Feel Helsinki -festivaalin taideohjelmasta vastaa Taideyliopisto. Luvassa on konsertteja, teatteri- ja tanssiesityksiä, stand-uppia, kuvataidetta sekä kiinnostavia keskustelutilaisuuksia.

Päivä alkaa Soili Perkiön ja musiikkikasvatuksen opiskelijoiden maksuttomalla lastenkonsertilla ja Kiasman järjestämällä non-stop-taidepajalla. Monipuolinen ohjelma jatkuu aina myöhäisiltaan saakka.

Feel Helsingin pop up -ravintoloissa maistellaan huippukokkien valmistamia maisteluannoksia. Ruokatarjonnasta vastaavat keittiömestarit Simona Milazzo, Kim Mikkola, Kim Palhus, Ilpo Vainio ja Markus Aremo.

Musiikkitalon päälämpiössä palvelee viisi teemallista viinibaaria, joissa on tarjolla myös trendikkäitä rosee- ja natuviinejä. Ohjelmassa on myös viinitastingeja sekä ruoan- ja viinintuotantoon liittyviä keskusteluja.

”Taideyliopisto haluaa kutsua kaupunkilaiset kohtaamaan toisensa merkityksellisen elämän äärelle. Olemme rakentaneet kaiken Feel Helsingin ohjelman sen ajatuksen pohjalle, että se ruokkii yleisön herkkyyttä ja auttaa näkemään vaihtoehtoisia maailmoja”, kertoo Taideyliopiston rehtori Jari Perkiömäki.

Feel Helsinki, 8. kesäkuuta, Musiikkitalo

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi