Flow tulee – Missä etkot, missä jatkot?

Usein parhaat bileet löytyy isoimpien vierestä.

Kuva: Raphael Schaller / Unsplash

Flow Festival valtaa Suvilahden jälleen kolmeksi päiväksi perjantaista sunnuntaihin. Kaupunki sykkii Flow’n ympärillä ja luvassa on tuttuun tapaan iso kasa kiinnostavia jatko- ja varjobileitä. Tässä muutama poiminta.

Ääniwalli 

Flow’n viralliset jatkot pidetään Ääniwallissa, missä kuullaan kolmen päivän ajan ajankohtaista ja laadukasta klubimusaa. Perjantaina ja lauantaina huippu-dj:t viihdyttävät iltakympistä aamuviiteen, sunnuntaina Ääniwallissa bailataan tuttuun tapaan koko päivä VUM Open Airin tahdissa ja bileet jatkuu maanantaiaamuun.

Perjantaina paikalla ovat Lissabonin Luxin resident-dj ja ohjelmavastaava Rui Vargas, São Paulon klubiaktivisti Cashu sekä diskon ja japanilaisen musiikin spesialisti Que Sakamoto. Lauantaina vuorossa ovat Praslesh eli minimalismistaan tunnettu romanialaiskaksikko Praslea ja Raresh sekä 1+1-huoneen rituaalimenoista vastaava Amsterdamin shamaani San Proper. Sunnuntai-iltapäivä alkaa VUM Open Airilla, jossa vierailee Belgradista lähtöisin oleva Dystopian-dj Tijana T. Myöhemmin illalla sisällä nähdään Saksan pidetyimpiin house- ja teknoartisteihin lukeutuva tINI sekä 1+1-huoneen haltuunsa ottava Music From Memory -duo Tako & Jamie Tiller.

Väinö Kallio 

Väinö Kallio haluaa myös osansa Flow-kansan liikkeistä ja tarjoilee perjantaista sunnuntaihin Flow-päivän voi startata lounaalla tai brunssilla Väinö Kallion jykevissä historiallisissa tiloissa kattavan ja etenkin kasvistarjontaan erikoistuneen kattauksen avulla. Bileet jatkuu jokaisena Flow-päivänä aamuneljään.

Perjantaina on tarjolla Väinö Kallion viikottainen oma klubi, missä Muun muassa Siltasesta, Nollasta, Redrumista ja Tavastialta tutut Erkko ja Harvest vieraineen valikoivat laatulevyjä klassikoista tuoreisiin helmiin ja harvinaisempiin löytöihin. Lauantaina luvassa on hip hop ja r’n’b-ilta ja dj:t Supertyyli ja LeBrown, kun taas sunnuntaina bailataan vielä discon ja housen rytmeissä Tony Sirénin ja LeBrownin tahtiin.

Rupla 

Rupla tarjoilee Hyvän Flown Brunssit lauantaina ja sunnuntaina kolmessa kattauksessa, klo 11, 13 ja 14.45. Flow-viikonloppuna Ruplan fiiliksistä pääsee nauttimaan niin hintaan 23 euroa ja lapsille 1€ / ikävuosi. Musiikki on hyvää, ruoka taivaallista ja meininki lämmintä.

Sompasaari 

Viralliset epäviralliset jatkot löytyvät aiempien vuosien tapaan Sompasaaresta. “Jos ei ne bileet lopu ni ne saa jatkua!” ja “Ei oo pakko mennä nukkumaan jos ei haluu!” -sloganeihin luottavissa Sompasaaren kekkereissä kapellimestareina toimivat Sampsterr, 404, Kil & Valmer sekä Metagolle.

Merikerho

Klubilaiva Merikerho Flow’n naapurissa Sörkän rantatiellä Suvilahdessa kutsuu jengiä viettämään bassovoittoista viikonloppua Harvest Festivalin merkeissä.

Perjantain ohjelman on kuratoinut Trax Casino ja homma alkaa terassilta iltakuudelta ja jatkuu klubilla aamuviiteen. Lauantaina Ivah Sound on kuratoinut ohjelman, jossa kaikuu reggaen ja dubin rytmit ja pääesiintyjänä toimii Briteistä saapuva Alpha Steppa, myös ensin terassilla ja myöhemmin illalla klubin puolella.

Sunnuntaina luvassa on utuisista saksofonisaundeistaan tunnetun Rinneradion live-keikka terassilla ja drum’n’bass-päällikkö Mufflerin live klubilla. Sisäänpääsy sunnuntain bileisiin on ilmainen, joten sopii erinomaisesti myös Flow’n rasittamalle lompakolle.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi