Flow'n aikataulu on julki

Elokuisen huippufestarin ohjelmistoaikataulu on valmis ja julkistettu.

Kuva: Flow Festival / Sami Heiskanen

Reilun kolmen viikon päästä alkavan Flow Festivalin aikataulu on nyt julkistettu: Elias Gould, DJ Ender ja Mirage Man saapuvat täydentämään sunnuntain ohjelmistoa. Tapahtuman lippuja on myyty vilkkaasti, ja kolmen päivän Flow-lippuja on saatavilla enää rajoitetusti.

Helsinkiläinen laulaja-lauluntekijä Elias Gould oli Cityn haastattelussa jo kaksi vuotta sitten. Fanien pitkä odotus palkittaneen syksyllä, jolloin Gouldin esikoisalbumin on määrä ilmestyä. Karismaattisena live-esiintyjänä tunnettu Gould valtaa Flow’n Main Stagen sunnuntaina suomeksi lauletulla brittivivahteisella indierockillaan. 

DJ Ender tunnetaan yhtenä Helsingin ensimmäisistä house- ja tekno-DJ:istä, joka oli aktiivisesti mukana tuomassa nykyaikaista elektronista tanssimusiikkia Suomeen. Acid house -pioneeri on kuulunut kotimaisen klubikosmoksen tyylitajuisimpiin tekijöihin siitä lähtien. Vankka kokemus ja moderni ote lyövät kättä niin DJ-seteissä kuin tuotannoissa ja remixeissäkin, joita kuullaan Resident Advisor Front Yardin sunnuntai-iltapäivässä.

Niin ikään sunnuntaina Flow’ssa esiintyvä Roope Karhunen eli Mirage Man on helsinkiläinen DJ ja tuottaja, jolla on vuosikymmenen vankka kokemus koneellisen rytmimusiikin saralta. Flow’ssa Mirage Manilta saadaan kuulla aivan uudenlainen ambient-livesetti, kun Bassoradion NOST€-palkinnon voittanut artisti saapuu Voimalaan.

Flow’n alue Suvilahdessa on tänä vuonna 15 000 neliömetriä aiempaa suurempi ja se laajenee uusille alueille. Artisteja esiintyy tänä vuonna kymmenellä eri venuella. Tuttu ja tiivistunnelmainen Black Tent uudistuu, jonka myötä uuteen Zalando Black Tentiin mahtuu aiempiin vuosiin verrattuna tuhansia katsojia enemmän. Flow’n useita alueuudistuksia on tiedotettu lähikuukausina. Näyttävä ja intiimi Bright Balloon 360° -lava saa uuden, noin hehtaarin kokoisen oman piha-alueen. Lavaa kiertävään istumakatsomoon mahtuu aiempiin vuosiin verrattuna huomattavasti enemmän festarikansaa nauttimaan keikoista, ja alueelle liikkumista ja sieltä poistumista helpotetaan.

Flow’n tuttu ja viihtyisä Backyard-alue muuttaa tänä vuonna täysin muotoaan. Aiempina vuosina klubimusiikkiin keskittyneistä, koko viikonlopun kestäneistä bileistä tunnettu Backyard keskittyy tänä vuonna rauhoittumiseen, hyvinvointiin ja rentoutumiseen. Aiempien vuosien Backyardilta tuttu konsepti taas siirtyy uudelle alueelle, kun vehreä Resident Advisor Front Yard tarjoaa entistä suuremman tilan nauttia elektronisen musiikin huippunimistä. Uusi konsepti Red Garden tanssittaa festarikansaa upeissa punaisissa puitteissa.

Flow Festival 11.-13.8. Suvilahdessa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi