Forumiin avataan Espresso House

Pohjoismaiden suurimman kahvilaketjun uusin kahvila avataan kauppakeskuksen katutasoon tammikuussa.

Kuva: BillionPhotos.com/Fotolia

Pohjoismaiden suurin kahvilaketju Espresso House avaa kahvilan kauppakeskus Forumiin Helsinkiin tammikuussa 2016. Espresso Houselle vuokrattu tila sijaitsee kauppakeskuksen katutasossa. Kahvilatarjontaan panostaminen on osa uudistuneen Forumin strategiaa, joka tähtää erityisesti valikoiman laajuuteen ja asiakkaiden viihtyvyyteen.

Forumiin on avattu monivuotisen uudistuksen myötä useita uusia liikkeitä, kahviloita ja ravintoloita, joiden avulla kauppakeskus pyrkii vakiinnuttamaan asemaansa Helsingin keskustan monipuolisimpana palveluntarjoajana. Kahvilaketju Espresso House on uudistuneen Forumin uusin vuokralainen.

“Olemme erittäin innoissamme mahdollisuudesta tuoda Espresso House Helsingin ytimeen yhteistyössä Forumin kanssa.”, sanoo Espresso House Finlandin toimitusjohtaja Anssi Thureson

Espresso Housen kahviloita löytyy Suomesta tällä hetkellä kolme: Espoon Sellosta, Kampin kauppakeskuksesta ja Helsingin Stockmannilta. 

1 kommentti

viva la bremer!

11.12.2015 17:48

Jesss! Tulee ihan kotinurkille ja kaffet on jotain ihan muuta kuin näiden kahden kotimaisen teollisuuspaahtimon lattialtaan laasemaansa ryönää. Makua ON !

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi