Friends & Brgrs avasi Oulussa

Pietarsaarelainen fresh casual -ketju laajenee laajenemistaan.

Fresh casual -hampurilaisketju Friends & Brgrs avasi neljännen ravintolansa torstaina 14. huhtikuuta Oulun keskustaan. Avauspäivä oli erittäin vilkas, ja ravintola oli täynnä ovien avautumisesta sulkemisaikaan asti.

Friends & Brgrs sai kauppakeskus Valkeassa lämpimän vastaanoton.

“Asiakkaat olivat erittäin tyytyväisiä meidän hampurilaisiimme ja Fresh Fries -ranskalaisiimme. Meillä oli paljon asiakkaita, mutta odotusajat pysyivät kohtuullisina koko päivän. Avausvaiheessa ravintolaa pyörittävät kokeneet työntekijät, jotka samalla perehdyttävät uusia”, sanoo Friends & Brgrsin liiketoiminta- ja tuotekehityspäällikkö Saul Mäenpää.

Oulun ravintola on ketjun ensimmäinen ostoskeskuksessa sijaitseva ravintola.

“Kauppakeskus Valkea tarjoaa uudenlaiset, jännittävät tilat. Ravintola on kolmannessa kerroksessa, ja ravintolasali on osittain kauppakäytävän yli kulkevalla sillalla”, kertoo Friends & Brgrsin uusista ravintoloista vastaava Kaj Fagerholm.

Oulun ravintolassa on noin 60 istumapaikkaa ja se työllistää 25 henkilöä. Ketjun muut ravintolat sijaitsevat Pietarsaaressa, Helsingissä ja Tampereella. Ensimmäinen kansainvälinen ravintola avataan kesällä Kööpenhaminaan.

1 kommentti

BurgeriMekkaOulu

17.4.2016 17:37

Jännä päästä maistaan, mut kyllä täällä ne tietyt parhaat burgerimestat tekee jo muutenkin alusta loppuun sänpylät, pihvit ja soosit ihan ravintoloiden omissa keittiöissä, ja bifat vielä kotimaisesta lihasta, että sinänsä näissä ei ole mitään uutta Oulussa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi