Friends & Brgrs kasvaa vauhdilla – uusi rafla Turkuun ja lisää tulossa tänä vuonna

Fresh casual -konsepti otettiin Turussa innolla vastaan.

Turun Yliopistonkadun Friends & Brgrsin avajaisissa oli sutinaa.
Turun Yliopistonkadun Friends & Brgrsin avajaisissa oli sutinaa.

Keskiviikkona Friends & Brgrs avasi kahdeksannen ravintolansa Turun keskustaan Yliopistonkadulle.

“Olemme kauan saaneet kyselyjä Turkuun avaamisesta ja odotamme innolla sitä, että saamme palvella kaupungin asukkaita, jotka rakastavat hampurilaisia. Arvostamme suuresti Turun vahvaa hampurilaiskulttuuria ja uskomme myös meidän konseptille löytyvän suurta kysyntää”, toimitusjohtaja Peter Fagerholm sanoo.

Kaj Fagerholm, joka on vastuussa uusien ravintoloiden projekteista, on hyvin tyytyväinen Turun ravintolaan. “Olemme etsineet sopivaa toimitilaa kolmen vuoden ajan ja tuntuu hyvältä vihdoin avata ravintola tänne. Kaikki on sujunut suunnitelmien mukaisesti ja olemme onnistuneet rekrytoimaan tänne hyvän tiimin.”

Nyt ketjun ravintoloita löytyy Pietarsaaressa, Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kööpenhaminassa, Hampurissa, Vaasassa ja Turussa. Tänä vuonna avautuu ainakin kolme uutta ravintolaa: Helsinkiin (kauppakeskus Tripla), Espooseen (kauppakeskus Ainoa) ja Seinäjoelle (kauppakeskus Ideapark)

“Tulemme avaamaan 3-4 uutta ravintolaa tänä vuonna. Olemme etsineet aktiivisesti uusia toimipaikkoja kotimaassa ja päättelemme, että meillä on suuret mahdollisuudet kasvaa maanlaajuisesti,” kertoo Kaj Fagerholm.

Tsekkaa myös: Helsingin parhaat burgerit: Friends & Brgrsin valtti on tasalaatuisuus

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi