Hard Rock Cafen svengi ulottuu terassille asti

Rock and roll -ravintolan aurinkoinen terassi tarjoaa paussia hektisestä arjesta.

Rock and roll on kautta historian ollut helvetinmoinen ilmiö. Kansainvälinen Hard Rock Cafe -ravintolaketju kumartaa rockin suurille legendoille ja ottaa heidät huomioon niin menussa, sisustuksessa, yleisessä tunnelmassa kuin ohjelmistossakin. Ensimmäinen ravintola avattiin Lontoossa vuonna 1971. Silloin rockattiin Rollareita, Led Zeppeliniä, Beatlesia ja Queenia. Lukemattomien muiden ohella. Eikä soittolista ole paljoa muuttunut. Miksi muuttaa hyvää!

Helsingin Aleksanterinkadulla sijaitseva Hard Rock Cafe on turistien suuressa suosiossa, ja ravintolan alakerrasta on mahdollista ostaa mukaan muistotavaraa paidoista avaimenperiin. Ravintola viihdyttää myös paikallisia erityisesti lounas- ja viikonloppuaikaan, ja Aleksanterinkadulla ravintolan edessä sijaitseva terassialue vetää kaupunkilaisia puoleensa keskeiselle sijainnille ydinkeskustassa. Terassilla saa tilata ruokaa myös ulos. Kaikki maistuu paremmalta auringossa. Keittiö tarjoilee klassista jenkkiläistä ruokaa höystettynä suomalaisilla mauilla.

Viileää juomaa ja hyvää seuraa, Harley Davidsoneja, tribuuttikeikkoja, suklaajälkkäreitä — Hard Rock Cafe ei taatusti jätä ketään kylmäksi. Asenteellista meininkiä löytyy viikon jokaisena päivänä.

Hard Rock Cafe, Aleksanterinkatu 21. Tämän ja yli sata muuta terassia löydät Cityn legendaarisesta Terassioppaasta.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi