Haukilahteen uusi makasiiniravintola! Sikke Sumarin tavoitteena on tehdä siitä maailman paras: "Kunnia-asia"

Sikke Sumari avaa merellisen ravintolan Espoon Haukilahteen.

Kokki, ravintoloitsija ja keittokirjailija Sikke Sumari avaa yhdessä NoHo Partnersin kanssa seuran tiloihin Haukilahden rantaan uudistetun makasiiniravintolan kesäkaudelle 2021.

Ravintola tulee olemaan auki vuoden ympäri tarjoten sesonkien mukaan valmistettua lounasta ja illallista, moninaisia yksityistilaisuuksia ja tapahtumia sekä kaikkea sitä, mitä niin alueen asukkaat kuin pursiseuralaiset ravintolaltaan toivovat.

LUE MYÖS: Sikke Sumari paljastaa suosikkiravintolansa - mukana todellinen yllättäjä: "En melkein uskonut tätä todeksi"

"Uskon, että Haukilahti ja koko pääkaupunkiseutu on valmis astumaan uuteen upeaan ravintolaani ja nauttimaan sen tunnelmasta ja herkullisesta ruoasta ravintolan avautuessa kesäkuussa. Kunnianhimoisena tavoitteenamme on, ei enempää eikä vähempää, kuin avata maailman paras pursiseuran tiloissa toimiva ravintola, sanoo Sikke Sumari, joka on jo täydessä työn touhussa suunnitellessaan ravintolan uutta ilmettä ja makumaailmaa sekä etsiessään sopivaa henkilökuntaa.

Terassi uuden ravintolan ylpeys

Tilojen uudistuksessa tullaan keskittymään viihtyisyyden lisäämiseen sekä ravintolasalissa että ulkotiloissa. Kohteen ylpeys tulee olemaan terassi, jossa on mahdollista nauttia ravintolan antimista ympäri vuoden. Salista tulee olemaan näkyvyys keittiöön, jotta myös kokkien on mahdollista kommunikoida asiakkaiden kanssa.

Sumari aikoo itse olla läsnä Espoon ravintolassaan samalla tavalla kuin Sikke’s-ravintolassaan Helsingissä.
Sumari aikoo itse olla läsnä Espoon ravintolassaan samalla tavalla kuin Sikke’s-ravintolassaan Helsingissä.

Sisustuksessa tullaan huomioimaan vuodenaikojan vaihtelut niin, että ravintola kutsuu nauttimaan myös kesäsesongin ulkopuolella.

"Matalan kynnyksen ja helposti lähestyttävän palvelun avulla haetaan sopivalla tavalla kotoisaa tunnelmaa, jotta espoolaiset voivat tuntea ravintolan ikiomaksi olohuoneekseen. Asiakkaiksi odotetaan alueen asukkaiden, pursiseuran jäsenien sekä matkailijoiden lisäksi kaikkia heitä, joita herkullinen ruoka merellisessä miljöössä houkuttaa", Sumari kertoo.

Yksi Espoon salaisista helmistä

Sumari aikoo itse olla Haukilahdessa läsnä samoin kuin omassa Sikke’s-ravintolassaan Tehtaankadulla, jota hän on luotsannut menestyksekkäästi parin vuoden ajan.

Sumarin Sikke's-ravintola on palvellut asiakkaitaan Tehtaankadulla pari vuotta.
Sumarin Sikke's-ravintola on palvellut asiakkaitaan Tehtaankadulla pari vuotta.

"Sikke Sumari on minulle esikuva yrittäjyydestä, sinnikkyydestä ja korkean laatutason vaalimisesta. Nämä ovat niitä ominaisuuksia, joita alamme tarvitsee noustakseen taas jaloilleen koronaiskun jälkeen. Espoo taas on Suomen toiseksi suurin ja kehittyvä kaupunki, jonka ravintolamarkkinaa olemme pitkään tutkineet ja etsineet sopivaa kohdetta. Haukilahden makasiiniravintola on yksi Espoon salaisista helmistä, jonka kukoistukseen herättäminen on Sikelle ja meille kunnia-asia", kommentoi NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikström.

Haukilahden uudet ravintolaoperoijat Sikke Sumari ja NoHo Partners valikoituivat vuokrasopimuksen kilpailutuksen kautta useiden hakijoiden joukosta. Vuokrasopimus alkaa 1.5.2021.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi