Helsingin keskustan Burger Kingiin rakennetaan sauna

Hampurilaisketju avaa Helsinkiin maailman ensimmäisen pikaruokaravintolan yhteydessä toimivan saunan.

Kuva: Rido (sauna) ja tarasov_vl (hampurilainen) / Fotolia. Kuvaa muokattu.

Suomi on miljoonien saunojen ja 16 Burger King -hampurilaisravintolan maa. Pian saunasta ja hampurilaisista pääsee nauttimaan myös yhdessä, kun hampurilaisketju avaa Suomeen maailman ensimmäisen pikaruokaravintolan yhteydessä toimivan tilaussaunan.

"Whopper, olut ja sauna kuuluvat Suomessa yhteen. Näistä kaksi ensimmäistä ravintoloissamme on jo tarjolla, ja nyt rakennamme saunan", kertoo Restelin toimitusjohtaja Mikael Backman.

Maailman ensimmäinen pikaruokasauna avataan loka-marraskuussa Helsinkiin, Mannerheimintien ravintolan yhteyteen. Kokonaisuuden suunnittelusta vastaa julkisuudestakin tuttu sisustussuunnittelija Teuvo Loman.

"Saunasta tulee viihtyisä, toimiva ja brändin näköinen. Sisustuksessa tullaan mahdollisuuksien mukaan hyödyntämään ravintoloista tuttuja elementtejä ja värimaailmaa", Loman visioi.

Pikkujoulukauden alkuun valmistuvaa saunaa on mahdollista vuokrata yksityiskäyttöön. Saunan, pukuhuoneen ja kabinetin käsittävä kokonaisuus soveltuu niin kokouksiin kuin rennompiin illanistujaisiinkin. Tarjoilut tilaisuuksiin hoituvat luonnollisesti Burger King -ravintolan valikoimasta, joten saunomisen lomassa on mahdollista nauttia vaikkapa maailmankuuluja Whoppereita ja olutta. Tilaan mahtuu parhaimmillaan 15 henkeä.

Burger Kingin tarkoitus ei kuitenkaan ole laajentaa saunabisnekseen, vaan kyseessä on yksittäinen sauna Mannerheimintien ravintolan yhteydessä.

Saunaprojektia voi seurata Suomen Burger Kingin Facebook-sivuilta.

Kuvan hampurilainen ja sauna eivät liity tapaukseen.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi