Helsingin kovimmat pihvitarjoukset: Kahdeksan hittiannosta, jotka SYÖt nyt kympillä

Vielä ehdit SYÖmään! Kampanjaviikot jatkuvat 19. marraskuuta saakka.

Kunnon pihvi silloin tällöin maistuu aina! Nyt kannattaa hemmotella itseään kunnon aterialla, sillä SYÖ! -viikot tarjoavat satojen muiden tarjousten lisäksi myös edullisia pihvejä - kympillä tietenkin!

Kaikki ravintolat tarjouksineen löydät City.fi/syo. Muistathan, että tarjousannokset on saatavilla myös take awayna!

Kahdeksan ravintolaa, joissa syöt pihvin kympillä

Ravintola Arthuriin voi lähteä nauttimaan todellisen klassikkoannoksen; porsaanleikkeen choron-kastikkeella ja connoisseur-ranskanperunoilla. Pihvin kimppuun pääsemistä ei tarvitse odotella illalliseen, sillä tämä tarjous on voimassa myös lounasaikaan.

Klassikkoannosten äärellä ollaan myös Bistro Kampissa, jossa kympillä päästään nauttimaan isoa XL-lehtipihviä BBQ-maustevoin, punaviinikastikkeen ja dipperperunoiden kera.

Bistro Kampin lehtari tarjoillaan maustevoin kera
Bistro Kampin lehtari tarjoillaan maustevoin kera Kuva: Bistro Kamppo

Kunnon grillipihvin ystävät voivat puolestaan suunnata Forumin Manhattan Steak Houseen. Kympillä saat 150 gramman naudan ulkofileepihvin valitsemasi lisukkeen kera. Toinen erittäin hyvä vaihtoehto pihvinhimoon on Lönkka, joka lyö tiskiin grillattua härän hanger steakia, pippurikastiketta ja friteerattuja perunoita.

Kalasataman suunnilla liikkuvat voivat astella Redin Il Sicilianoon. Kampanjaviikkojen ajan tämä ravintola tarjoilee kympillä 180 gramman pippuripihvin. Myöskään Woolshed - Australian Gastropubista et lähde nälkäisenä, sillä tarjousannosten joukossa on 200 gramman pitkään riiputettu naudanpihvi punaviinikastikkeen ja lisukkeiden kera.

Kuva: Hausman, Woolshed

Keski-Eurooppalaista klassikkoa, leivitettyä schnitzeliä, tarjoilee edullisesti ravintola Hausman. Lisukkeena pippurikastiketta ja ranskalaiset - ja nälkä lähtee taatusti!

Varaa pöytä

Pihvi voidaan tarjoilla myös leivällä! The Plaza WIne & Craft Beer tarjoilee 100 gramman naudanfileen grillatulla leivällä. Annokseen kuuluu lisäksi ranskalaiset ja aioli-dippi.

Seuraa SYÖ! -viikkoja myös Facebookissa ja Instagramissa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi