Helsingin parhaat vegeburgerit: Treffipubin syntisen hyvä portobelloburgeri suorastaan sulaa suussa

Sinihomejuustokreemillä täytetty portobellosieni, itse tehdyt kastikkeet ja grillattu halloumijuusto muodostavat kokonaisuuden, joka hakee vertaistaan.

Treffipubin vegeburgerin resepti elää listanvaihtojen mukana, mutta suosio pysyy. Itse asiassa vegeburgeri nousee aina listanvaihdon yhteydessä suosituimpien annosten joukkoon, kertoo keittiömestari Otto Hatakka.

"Aina kun vaihtuu lista, niin parin ekan viikon aikana menee uutta vegeburgeria kaikista eniten. Moni tulee testaamaan sen ensimmäisenä.”

Tänä kesänä vegeburgerissa pihvin virkaa toimittaa sinihomejuustokreemillä täytetty portobellosieni grillatun halloumin ja itse tehtyjen kastikkeiden kera. Lisukkeena lautasella on myös romainesalaattia, tomaattia, suolakurkkua sekä pikkelöityä punasipulia.

Sieni saa lisämakua puuhiiligrillistä, jossa grillataan myös savupaprikamajoneesin paprikat. Burgerin väliin tulee myös salaisella reseptillä valmistettua chilikastiketta, ja käsintehtyjen rosamunda-ranskalaisten dippinä toimii tryffeliparmesaanidippi.

Treffipubin vegeburgerin salaisuus on itse tehdyissä kastikkeissa.
Treffipubin vegeburgerin salaisuus on itse tehdyissä kastikkeissa.

Syntisen hyvät kastikkeet yhdessä pehmeän sinihomejuuston ja rapean halloumin kanssa muodostavat makujen sinfonian, joka tekee portobelloburgerista täydellisen. Jos Treffipubin vegeburgerit ovat aina yhtä hyviä, ei mikään ihme että se nousee kerta toisensa jälkeen uuden listan kiinnostavimmaksi annokseksi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi