Helsingin yöelämä piristyi: Näissä uusissa paikoissa juhlitaan nyt!

Uudet yökerhot ja baarit ovat antaneet kaupungin yöelämälle varsinaisen piristysruiskeen.

Kuva: Le Bloom

Pandemia sai monet yökerhot ja baarit sulkemaan ovensa lopullisesti, mutta nyt on taas aika juhlia oikein kunnolla.

Kun ennen kaikki oli paremmin

Mummotunnelliin, entisiin Gasellin tiloihin, helmikuun alussa avautunut Sir Eino tarjoilee nostalgiannälkäisille kaupunkilaisille aikamatkan nuoruuteen; se henkii retroa kaikessa tekemisessään.

Keskiviikkoisin ja torstaisin järjestetään livekeikkoja menneiden vuosikymmenten hengessä, kun taas viikonloppuisin juhlakansaa tanssittaa DJ. Drinkkilistakin on kuin suoraan vuosituhannen vaihteesta; maistuisiko Ampiainen, Piña Colada tai Kelkka?

Sininen enkeli kutsuu!
Sininen enkeli kutsuu!

“Sir Einossa palataan perusasioiden äärelle. Vuodesta toiseen vaihtuvien trendibaarien rinnalle tahdomme tarjota mutkattoman vaihtoehdon, jossa keskeistä on viihtyminen ja nostalgiset muistot”, HOK-Elannon ravintoloiden johtaja Satu Rytkönen kertoo retrosydämellä varustetusta Sir Einosta.

Sir Einoon voi lähteä juhlistamaan elämään viitenä päivänä viikossa aina tiistaista lauantaihin. 

Tanssia aamun pikkutunneille saakka

Helmikuun puolessa välissä Kulttuuritalon entisen elokuvateatterin tiloihin avautui elektronisen tanssimusiikin iltoihin keskittyvä Kult-klubi, joka tanssittaa bilekansaa perjantaisin ja lauantaisin klo 10-05.

Kultin johdossa toimii kansainvälisestikin mainetta niittänyt DJ Katerina Andonov, jonka ansiosta klubilla tullaan kuulemaan monipuolisen musiikin lisäksi myös visuaalista taidetta.

Tanssimaan pääsee myös Eteläesplanadilla sijaitsevassa Le Bloomissa, jossa bileet jatkuvat aina aamuneljään saakka. Jos tanssijalkasi on vielä kohmeessa, after workit sekä erilaiset juomatastingit voisivat siinä tapauksessa olla sinun juttusi - vai mitä?

Vertti & Co:n suunnittelema Le Bloom ei ole pelkästään klubi, se on kokonaisvaltainen elämys.
Vertti & Co:n suunnittelema Le Bloom ei ole pelkästään klubi, se on kokonaisvaltainen elämys. Kuva: Le Bloom

Iso Roballe ensimmäinen päivä maaliskuuta avautuva Helsinki Camping kätkee puolestaan sisäänsä kunnon viihdekeskuksen!

Päivisin 13-väyläinen minigolfrata viihdyttää kaikenikäisiä, kun taas iltaisin paikka muuntautuu täysiveriseksi bilepaikaksi, jossa pääsee minigolfaamisen lisäksi myös laulamaan karaokea sekä tanssimimaan täysin rinnoin vaikka pikkutunneille saakka.

Ruokapuolesta vastaa Holidaysta ja The Cockista tunnettu Kamel Kadry.

Helsinki Campingin tarjoaa erinomaiset puitteet niin minigolfiin kuin tanssimiseen.
Helsinki Campingin tarjoaa erinomaiset puitteet niin minigolfiin kuin tanssimiseen.

“Campingin ruokapuoli on yksinkertainen ja helppo. Kylmän juoman oheen saa burgerin, hodarin, kanansiivet ja muita hyviä baariruokia.”

Laatujuomia ja live-esiintymisiä keskeisellä paikalla

Marraskuun lopussa Helsingin ravintola- ja baaritarjonta monipuolistui kertaheitolla, kun Kulttuurikasarmi avasi vihdoin ovensa Lasipalatsikortteliin. Elokuvien, tapahtumatilan ja kahvilan lisäksi paikka tarjoaa viihdettä myös ilta- ja yöelämästä kiinnostuneille.

Mikonkadulle muuttaneen Henry’s pubin henkeä kunnioittavaa Henry's Distillery -tislaamoravintolaa pyörittää Arctic Blue Ginistään tunnettu Arctic Blue Beverages, joka tarjoaa asiakkailleen upeiden juomaelämysten lisäksi myös rennon rouheaa ruokaa.

Tislaamoravintola tarjoaa oivat puitteet juomien ja ruokien nautiskeluun.
Tislaamoravintola tarjoaa oivat puitteet juomien ja ruokien nautiskeluun.

Kahteen kerrokseen sijoittuvassa Henry’s Music Barissa nähdään puolestaan torstaihin ja lauantaisin monipuolisia livesiintymisiä aina musiikista stand upiin.

LUE MYÖS: Länsi-Vantaa on artesaanipizzojen luvattu maa: “Parempaa ei tällä hinnalla Suomesta saa”

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi