Helsingissä järjestetään ensi viikolla Bitcoin-viikko

Bitcoin-teemaviikon aikana järjestetään lukuisia ilmaistapahtumia, joissa voi tutustua digitaalisen valuutan maailmaan.

Kuva: 123dartist / Fotolia

"Bitcoin on menossa lujasti kohti mainstreamia. Viime aikoina Bitcoiniin ovat panostaneet esimerkiksi sellaiset isot nimet kuten Microsoft ja Accenture. Etenkin Bitcoinin taustalla toimiva lohkoketjuteknologia kiinnostaa suuria yrityksiä", kertoo Bittiraha.fi:n Henry Brade.

Digitaaliselle valuutalle Bitcoinille omistettu tapahtuma, Bitcoin-viikko alkaa 17.8. Kampin keskuksessa Bitcoin-promotilaisuudella. Bittiraha.fi, Tietosuojakone ja Bitcoin-Corner tulevat Kampin ympyrälle tarjoamaan kaiken olennaisen tiedon, mitä bitcoineista voi kysyä. Tämä on erinomainen paikka kenelle tahansa kartuttaa omaa Bitcoin-oppimäärää. Tapahtumassa jaetaan myös ilmaisia bitcoineja. Kampin tilaisuus on käynnissä kello 10-20.

"Tarkoituksemme on tarjota suomalaisille helppo tapa oppia ymmärtämään pintaraapaisua syvemmin, mistä tässä mullistavassa teknologiassa oikein on kysymys", kertoo Tietosuojakoneen Anton Räsänen.

Bitcoin-viikko jatkuu Bitcoin-seminaarilla, joka pidetään 19.8. Ruoholahden Technopoliksella. Seminaari alkaa Bittiraha.fi:n toimitusjohtaja Henry Braden perusteellisella esityksellä siitä, mikä Bitcoin oikein on. Tämän jälkeen Valjaksen Pasi Tasanen käsittelee Bitcoinia ja siihen liittyviä verotuksellisia ja kirjanpidollisia kysymyksiä. Tapahtuman päättää Max Edinin esitys kansainvälistä menestystä niittäneestä LocalBitcoinsista.

Bitcoin-viikko päättyy lauantaina 22. elokuuta rennommissa merkeissä. Silloin järjestetään Bitcoin Approbatur, joka on kaikille Bitcoinista kiinnostuneille suunnattu rento yhdessäolon ja keskustelun tapahtuma. Tapahtumassa kierretään Helsingin bitcoinit hyväksyvät baarit ja tutustutaan siihen, miten yöelämä Helsingissä onnistuu bitcoineilla.

Bitcoin-viikko 17.-23.8. Helsingissä. Tapahtumaa ovat järjestämässä Suomen suurin Bitcoin-sivusto Bittiraha.fi, kansainvälinen vaihtopalvelu LocalBitcoins, tietoturvan asiantuntijayritys Tietosuojakone sekä taloushallinnon asiantuntijayritys Valjas. Kaikkiin tilaisuuksiin on ilmainen sisäänpääsy.

1 kommentti

kryptomies

12.8.2015 23:23

Aivan mahtava juttu! Hyvä että nörtit jalkautuvat kansan pariin kertomaan mistä oikein on kysymys tässä tulevaisuuden rahassa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi