Helsinki-Vantaalle kolme uutta ravintolaa – kohderyhmänä etenkin aasialaismatkustajat

Terminaalilaajennuksen yhteydessä Helsinki-Vantaan lentokentän ravintolatarjonta kasvaa rameneilla, muumikahvilalla ja Jamie Oliverin nimeä kantavalla delillä.

Ajisen Ramenin odotetaan houkuttelevan kansainvälistä asiakaskuntaa. Havainnekuva.
Ajisen Ramenin odotetaan houkuttelevan kansainvälistä asiakaskuntaa. Havainnekuva. Kuva: SSP Finland

Helsinki-Vantaan lentokentän ravintoloiden uudistuminen saa jatkoa ensi vuoden alussa, kun terminaalilaajennuksen uusi osa otetaan käyttöön. Uudelle alueelle avautuu kolme uutta kansainvälistä ravintolaa.

Helsinki-Vantaan kautta kulkee yhä enemmän aasialaismatkustajia, ja se on huomioitu myös ravintolatarjonnassa. Helsinki-Vantaalle avautuva Moomin Cafe on ensimmäinen lentokentälle avattava muumikahvila.

”Helsinki-Vantaa on meille luonnollinen paikka, sillä muumit ovat sulattaneet erityisesti japanilaisten sydämet. Helsinki-Vantaalta taas on eniten suoria reittilentoyhteyksiä Japaniin koko Euroopasta kiitos Finnairin ja Japan Airlinesin”, ravintoloita operoivan SSP Finlandin toimitusjohtaja Pia Jormanainen sanoo tiedotteessa.

Myös japanilaisen Ajisen Ramen -ravintolan odotetaan kiinnostavan kansainvälistä asiakaskuntaa. Ketjulla on yli 700 ravintolaa Kiinassa ja yhteensä yli 800 ravintolaa eri puolilla maailmaa, joten se on tuttu monille Aasiassa matkanneelle.

"Asiakaspalautteen mukaan kysyntää on juuri tällaiselle ruokatarjonnalle, mutta siihen ei vielä ole pystytty vastaamaan. Kun matkustajamäärien kasvuprosentit esimerkiksi Kiinasta, Hong Kongista, Thaimaasta, Singaporesta ja Etelä-Koreasta ovat kaksinumeroisia, odotamme ravintolalle hyvää vastaanottoa. Ravintolaan tulee  200 asiakaspaikkaa  ja suomalaisen keittiön aiomme huomioida poro-ramenilla”, kertoo Jormanainen.

Jamie’s Deli on Jamie Oliverin ravintolaryppääseen kuuluva deli, joka tarjoaa tuoretta ruokaa nopeaan nälkään.

”Jamie’s Delin ruokatarjonta perustuu tuoreisiin ja paikallisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä paikan päällä tehtyyn ruokaan. Tämä konsepti kulkee käsi kädessä suomalaisen luonnon kanssa ammentaen voimansa maailman parhaasta juomavedestä ja tinkimättömästä laadusta”, Jormanainen sanoo.

Lue myös: Kilpailija Oak Barrelille ja muita uusia ravintoloita – Helsinki-Vantaan ravintolatarjonta yllättää monipuolisuudellaan

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi