“Huh huh on hyvää sapuskaa!” Näitä ravintolatarjouksia ei kannata jättää väliin

SYÖ!-viikkoja vietetään Tampereella 17.-30.5.2024 lukuisten 12 €:n tarjousannosten voimin.

Cityn legendaariset SYÖ!-viikot ovat jälleen täällä! Kahden viikon ajan luvassa on mielettömiä 12 €:n hintaisia tarjousannoksia, uusia ravintolaelämyksiä ja hulvatonta SYÖ!-ilottelua.

Tampereelta mukana on tällä kertaa 19 ravintolaa ja yli 50 toinen toistaan herkullisempaa SYÖ!-annosta. Kaikki kampanjassa mukana olevat ravintolat ja tarjoukset löydät täältä.

PS: Auta omaa SYÖ!-suosikkiasi voittamaan Parhaan SYÖ!-ravintolan titteli! Äänestämällä voit lisäksi voittaa ravintolalahjakortin. Tästä äänestykseen!

3 x uudet SYÖ!-ravintolat Tampereella

Vaikka SYÖ!-viikot ovat ilahduttaneet nälkäisiä kansalaisia jo 27 vuoden ajan, vierivä kivi ei sammaloidu. Tälläkin kertaa kampanjassa on mukana uusia, ehdottomasti kokeilemisen arvoisia ravintoloita.

Smokehouse Bros

Yksi tulokkaista on vuosi sitten Tammelaan ovensa avannut, autenttisiin Smokehouse ja BBQ-elämyksiin keskittynyt Smokehouse Bros. Ravintolan ruokalista sisältää monipuolisen valikoiman lihaa, kanaa, makkaroita ja kasviksia, jotka kaikki on valmistettu kypsentäen hitaasti ja matalalla lämmöllä.

Talon omaan tapaan valmistetut lisukkeet sekä mutkaton miljöö ja palvelu täydentävät autenttisen BBQ-elämyksen.

Smokehouse Bros panostaa tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin.
Smokehouse Bros panostaa tarkoin valittuihin raaka-aineisiin ja perinteisiin valmistusmenetelmiin.

“Huh huh on hyvää sapuskaa! Tätä BBQ ravintolakonseptia oon Tampereen seudulle odottanut”, Facebookin arvostelussa hehkutetaan.

SYÖ!-viikkojen ajan pääset testaamaan kampanjahintaan Dollar Chips -perunoiden kera tarjoiltua Large Hot Dogia. Tämä tuhti elämys on todellakin kokemisen arvoinen!

Biáng! Hämeenkatu

Tämä SYÖ!-ensikertalainen tarjoaa käsintehtyjä, pohjoiskiinalaisia makuelämyksiä keskellä kaupunkia. Biangin tarjousannokset hivelevät kaikkien makunystyröitä, sillä tarjolla on vaihtoehto niin kana-, possu- kuin kasvisruokien ystäville.

Käsintehdyt kiinalaiset makuelämykset ovat tämän SYÖ!-uutuuden juttu.
Käsintehdyt kiinalaiset makuelämykset ovat tämän SYÖ!-uutuuden juttu.

Onko valintasi kanaa makealla kastikkeella, eli Chicken Kungpao, vai sittenkin tofua sisältävä Double Cooked Dougan. Myös marinoidut ja paahdetut porsaan ribsit valkosipulikastikkeella kuuluvat 12 €:n tarjousannosten joukkoon.

Ravintola Kohinoor

Intialaisen ruokakulttuurin elämyksiin ja makuihin keskittynyt Kohinoor vie sinut hetkessä makumatkalle eksoottisimmille maille. Kangasalalla sijaitsevassa ravintolassa pääset nauttimaan kolmesta takuuvarmasta SYÖ!-annosksesta; Butter Chickenistä, Malai Koftasta ja Lamb Vendallosta.

Kohinoor tarjoaa intialaisia makuelämyksiä hyvään SYÖ!-rahaan.
Kohinoor tarjoaa intialaisia makuelämyksiä hyvään SYÖ!-rahaan.

Kaikkiin annoksiin kuuluu basmatiriisiä, raitaa sekä minttuchutneytä, joten 12 €:n kampanjahinnalla saat taatusti vatsasi täyteen.

3 x kovimmat tarjoukset

SYÖ!-viikot liputtavat edullisten hintojen puolesta, ja tässä kampanjassa onkin mukana joukko mitä mielettömimpiä tarjouksia.

Tampereen kovimman SYÖ!-tarjouksen tittelin vie Ravintola Ohranjyvä, jonka talon paprikamajoneesin, paahdettujen varhaisperunoiden ja raikkaan kurkku-ananassalsan kera tarjoillut marinoidut ribsit kustantavat normaalisti 23 € - ja SYÖ!-viikoilla vain 12 €!

Ei kannata unohtaa myöskään Speakeasy Finlaysonin megahyvää lehtipihvitarjousta! Naudan lehtipihvi lisukkeineen kustantaa SYÖ!-viikkojen ajan tutut 12 €, kun normaalisti tästä herkusta joutuu pulittamaan 21,90 €.

Downtown Bar & Kitchenin wingsejä SYÖdään kampanjan ajan huippuhalvalla.
Downtown Bar & Kitchenin wingsejä SYÖdään kampanjan ajan huippuhalvalla.

Vai maistuisiko sittenkin wingsit? Downtown Bar & Kitchenin Wings-ateria pitää sisällään 5 kappaletta Korean BBQ-siipiä ja 5 kappaletta Medium-siipiä. Tämä SYÖ!-viikkojen ajan vain 12 € kustantava komeus tarjoillaan ranskalaisten, aurajuustodipin, korianterin sekä chilin kera (norm. 21,80 €).

Kaikki Tampereella mukana olevat SYÖ!-ravintolat tarjouksineen löydät kampanjasivuilta täältä.

 

1 kommentti

Marjaleena112

19.5.2024 17:16

Hyvältä näyttää

https://www.puhelinliittymä.com/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi