Huipputekijöiden kala- ja äyriäisravintola avaa ovensa Bulevardille - Tomi Björckin luomus sai väistyä tulokkaan tieltä

BW-ravintoloiden uusin tulokas, mereneläviin panostava ravintola avaa ovensa Bulevardille.

Kuva: Boulevard
  • Mikä: Kala-ja äyriäisravintola
  • Missä: Bulevardi 6, Helsinki (entisen Boulevard Socialin paikalle)
  • Milloin: Joulukuun 17. päivä

Vuonna 2012 Helsingin ravintolakentällä kohistiin, kun suosikkiravintoloitsijat Tomi Björck ja Matti Wikberg kertoivat avaavansa kaupunkiin Lähi-idän, Välimeren ja Pohjois-Afrikan makuihin panostavan Boulevard Socialin. Nyt lähes kymmenen vuotta myöhemmin kohistaan taas, sillä ovensa vastikään sulkeneen Boulevard Socialin tiloihin ollaan avaamassa tällä viikolla uutta ravintolaa.

Kyseessä on BW-ravintoloiden uusin tulokas, kaloihin ja äyriäisiin panostava Boulevard Bar & Seafood. Ravintolan taustalta löytyy tässä tapauksessa Wikbergin lisäksi useista huippuravintoloista tuttu nimi; Sylvester Soisalo.

Uutuus on muun muassa Palacen keittiömestarina työskennelleen Soisalon ensimmäinen oma ravintola, joka saapuu paikkaamaan tällä hetkellä Helsingin ravintolakentässä ammottavaa kala-ja äyriäisravintoloiden aukkoa.

Kuva: Boulevard

Runsaista äyriäisvadeista tunnettu Bassi joutui nimittäin sulkemaan ovensa kesällä 2020 vain vuosi sen jälkeen, kun se oli avannut ovensa Helsingin Eteläesplanadilla. Äyriäisiä rakastava kansa on kaivannut uutta tulokasta, ja toivon mukaan Boulevard lunastaa nämä odotukset.

Luvassa mereneläviä rennolla otteella

Ravintolan ensimmäiset pöydät ovat varattavissa perjantaille 17.12. Vaikka avajaispäivä on vasta edessäpäin, jotain tietoa huikean kuuloisesta uutuusravintolasta on jo paljastettu!

“Ravintola Boulevard keskittyy tarjoamaan vastuullisesti kasvatettuja ja pyydettyjä mereneläviä, klassisia ruoanvalmistustapoja kunnioittaen ja uusia trendejä soveltaen. Niin sisustuksen kuin tarjoilujenkin osalta halutaan tarjota tyylikkyyttä rennolla otteella. Tarjolla on upeita tuotteita, ammattitaitoisen palvelun siivittämänä”, ravintolan kuvauksessa kerrotaan.

Jos Wikbergillä on uutta kerrottavaa, niin on myös Tomi Björckillä. Huippukokki on kertonut nimittäin avaavansa uuden ravintolan hotelli Kämpin yhteyteen. Uusi ravintola on tarkoitus avata keväällä 2022.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaisia herkkuja nämä paikat oikein tulevat tarjoilemaan!

1 kommentti

SaraPepp

16.12.2021 00:43

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://SaraPeppus.goshrink.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi