Hullu Poro Tampereelle

Nyt on yksi syy vähemmän matkustaa Leville – Hullu Poro avataan Tampereella!

Päivikki Palosaari ja Koskiravintoloiden Teemu Aaltonen ja hirvensarvitarjotin.
Päivikki Palosaari ja Koskiravintoloiden Teemu Aaltonen ja hirvensarvitarjotin.

Hullu Poro Tampereelle

Nyt on yksi syy vähemmän matkustaa Leville – Hullu Poro avataan Tampereella! Koskiravintolat Oy avaa Koskikeskukseen kolmikerroksisen ravintolamaailman, johon kuuluu Poron lisäksi nuoremmalle väelle tarkoitettu Miami, kahvila-drinkkibaari Skål sekä aurinkoterassi Sunset Terrace. Tieltä poistuvat Saha ja Knossos.

Porossa Tampereelle tulevat turistit pääsevät Lappi-tunnelmaan, mutta asiakkaaksi saavat tulla paikallisetkin. Hullun Poron omistajan Päivikki Palosaaren mukaan ravintolan periaate on: ”Ensin hyvää ruokaa, sitten kannat kattoon.” Ei huono! Hullu Poro, Miami, Skål ja Sunset Terrace avataan Koskikeskukseen huhti-toukokuussa.
Koskikeskus, Hatanpään valtatie 1

Olutuutuus omalta kylältä

Pintahiivaolut Sam's Stout on saapunut Plevnan ja Oluthuone Panimomestareiden valikoimiin. Tämä Koskipanimon uutuus on 4,8 prosentin vahvuista ja muistuttaa esikuvaansa Guinnessia. 
Sam's Stout Plevnassa ja Oluthuone Panimomestarissa

Masuuni blogimaailmaan

Sokos Hotel Ilveksen ravintola Masuuni seurasi aikaansa ja avasi blogin. Blogissa kerrotaan uusien ruokalistojen syntyprosesseista, ruuan raaka-aineiden tuottajista sekä ravintolan yleisistä kuulumisista.
http://www.ravintolamasuuni.com

Argentiinan makuja Mylläreissä

Ravintola Myllärit tarjoaa 6.2. asti argentiinalaista ruokaa ja tunnelmaa. Teemaviikon toteuttavat Tamkin hotelli- ja ravintola-alan opiskelijat. Sunnuntaina 6.2. Mylläreissä saa myös brunssia. Elämyksien Argentiina 6.2. asti.
Ravintola Myllärit, Åkerlundinkatu 4

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi