Ihana burleskiklubi Turussa toukokuussa

Ihanuus on niin epäkorrektia, että se ansaitsee tulla juhlituksi.

Kitsch is the New Punk -burleskiklubilla on kuppikakkutarjoilu.
Kitsch is the New Punk -burleskiklubilla on kuppikakkutarjoilu. Kuva: Mauro Rodrigues / Fotolia

Mikä on kulttuurissammme rivompaa kuin hc-porno, järkyttävämpää kuin graafinen väkivalta ja epäkorrektimpaa kuin mitkään ihmisvihaiset mielipiteet? Vastaus: häpeämätön ihanuus. Tässä modernissa ajassa ylenpalttisuus on julistettu mauttomuudeksi, söpöys täysin vastakkaiseksi vakavuudelle ja viihde taiteen pahimmaksi viholliseksi.

Burleskiryhmä Oxy-Moron Variety ja vastaperustettu Turun Epäilyttävän Kulttuurin Seura haluavat potkia "niin sanottua" hyvää makua pinkillä glitterisaappaalla naamaan ja päästää tulevalla burleskiklubillaan valloilleen glamourkuningattaret, harakkapojat, kissanpennut, kuppikakut, kiiltokuvat, kimaltavat rihkamakorut ja muut keinotekoisten paratiisien asukkaat. Kitsch Is the New Punk -klubi järjestetään uudella TVO:lla 15. toukokuuta.

Klubi-illan loppuhuipennuksena esiintyy hieman erilainen burleskitähti, friikkisirkuksen puolelle kallistuva Furry Kitten, jonka show tekee lähtemättömän vaikutuksen niin hyvässä kuin pahassa. Lisäksi lavalla nähdään Dixie Muffins & Sam Bodi, Vulcanic Vixens, Bambi von Deerheart, Hanna Fatale, Dorianne Crimson & Kreivi Homonay sekä tietenkin Oxy-Moron Varietyn Marquis de Marashino, Tara von Turmio ja Ruby Sapphire. Luvassa on myös yllätysohjelmaa.

Klubilla on A-oikeudet sekä kuppikakkutarjoilu. Tila on esteetön.

Kitsch is the New Punk perjantaina 15. toukokuuta kello 20 @ TVO, Köydenpunojankatu 14, Turku. Liput 10-12 euroa.
 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi